Toimitusehdot: ILMAINEN toimitus yli 60 € tilauksille
30 päivän tyytyväisyystakuu

Yrityksestä

FootBalancen tarina alkaa vuodesta 2003. Alaraajaongelmiin erikoistunut fysioterapeutti Erkki Hakkala oli perustanut Diacorin lääkäriasemalle alaraaja-analyysiyksikön. Yksikköä vetäessään hän sai ajatuksen kehittää modernimman ja kustannustehokkaamman menetelmän potilaiden auttamiseen.

Hakkala perusti FootBalancen tavoitteenaan tarjota maailman jokaiselle 13 miljardille jalalle hyvinvointia ja liikkumista edistävät, yksilöllisesti muotoillut pohjalliset. Ennen vuonna 2007 tapahtunutta lanseerausta 50 lääkäriä ja 5 fysioterapeuttia testasi FootBalancen yksilöllisiä pohjallisia sekä jalka-analyysiohjelmistoa yli 3 000 kuluttajalla. Kehitys- ja innovaatiotyö jatkuu edelleen.

Kaupallistuminen

Olemme kasvaneet nopeasti: pohjallisemme ovat tänä päivänä myynnissä yli 50 maassa 6 maanosassa, yli 1 500 liikkeessä.

Kaupallistuminen

Innovaatiomme

Hakkala on kehittänyt ainutlaatuisen FootBalance FitZone 3D -prosessin. Aluksi asiakkaan jalkatyyppi ja sen vaikutukset terveyteen identifioidaan henkilökohtaisessa jalka-analyysissä. Tämän jälkeen asiakkaalle muotoillaan yksilölliset pohjalliset. Valmiit pohjalliset skannataan, ja näin syntyvän henkilökohtaisen 3D-profiilin avulla asiakas voi tilata verkkokaupasta mitkä tahansa pohjalliset FootBalancen 100 % yksilöllisten pohjallisten valikoimasta. Innovatiivinen prosessi vie vain alle 10 minuuttia ja hinta on kuluttajaystävällinen.

Innovaation myötä yksilöllisiä pohjallisia voidaan muotoilla tehokkaasti ja edullisesti kaikkialla. Vuosien työn jälkeen Erkki Hakkala on saavuttanut ensimmäisen tavoitteensa: tuoda yksilölliset pohjalliset kaikkien saataville.

Innovaatiomme

Ihmiset

Vuosien aikana olemme kasvaneet ja vahvistuneet. Vuonna 2010 ruotsalainen pääomasijoitusyhtiö Scope sijoitti FootBalanceen. Sijoitus mahdollistaa ainutlaatuisen yksilöllisten pohjallisten konseptin laajenemisen uusille markkinoille. Pohjallisemme ovat tänä päivänä myynnissä maailmanlaajuisesti yli 1 500 liikkeessä, ja lisää tulee jatkuvasti.

Klaus Rauhansalo
Toimitusjohtaja

Hänellä on yli 15 vuoden kokemus rahoituksen ja liikkeenjohdon tehtävistä Xtract Oy:n ja Metso Automationin palveluksessa.

Roger Talermo
Hallituksen puheenjohtaja

Rogerilla on yli 25 vuoden kokemus urheiluvälinealan johtotehtävistä. Hänen uransa merkittäviä positioita ovat olleet President & CEO, Amer Sports & Atomic; General Manager & Chairman, Salomon; CEO & Chairman, TaylorMade Golf Company.

Erkki Hakkala
Perustaja

Erkki on alaraajaongelmiin erikoistunut fysioterapeutti, innovaattori ja FootBalancen perustaja.

Niina Kinnunen
Talous- ja henkilöstöjohtaja

Niinalla on yli 15 vuoden kokemus kansainvälisistä taloushallinnon tehtävistä. Edellisiä työnantajia ovat Pöyry Engineering, Philips ja SCA Group.

Juha Ilén
Tuotekehitysjohtaja

Juhalla on yli 15 vuoden kokemus tuotekehitys- ja suunnittelutehtävistä.

Jari Ikäheimonen
Markkinointijohtaja

Jarilla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus liikunta- ja hyvinvointialasta, ja 15 vuoden ura kuluttajatuotteiden markkinoinnin ja liiketoiminnan johtamisen parissa. Edellisiä työnantajia Fiskars ja Suunto.

David Sleigh
Myyntijohtaja

David on kerännyt yli 20 vuoden kokemuksen jalkineteollisuuden johtotehtävistä. Hän on ollut toimitusjohtajana Ecco Shoes UK Ltd:ssä sekä The Rockport Companyssä.

Pasi Seppänen
CIO

yli 20:n vuoden kokemus IT:stä start-up -yrityksistä kansainvälisiin brändeihin kuten Nokia ja Anvia

Avaintietoa

Avaintietoa

Taustaa

Perustettu 2003.
Päätoimipaikka: Vantaa, Suomi.
Tytäryhtiöt: Ruotsi ja Iso-Britannia.

Key Facts Products

Tuotteet

50 lääkäriä ja 5 fysioterapeuttia testasi tuotteita yli 3 000 potilaalla ennen markkinoille tuloa.
Lanseerattu markkinoille vuonna 2007.
Kaikki tuotteet suunniteltu Suomessa.

Key Facts

Markkinat

Myynnissä 50 maassa 6 maanosassa.
Jälleenmyyjinä urheilu- ja jalkineliikkeet sekä tavaratalot ja fysioterapiaklinikat.

Palkinnot

2006 InnoSuomi-palkinto, tasavallan presidentti
2010 Vuoden tavarantoimittaja, Intersport Suomi
2010 YIC Champion
2011 Red Herring Top 100 Global Winner
2016 Kauppalehden Kasvaja- & Menestyjä-sertifikaatit

Palkinnot
30 päivän tyytyväisyystakuu

30 päivän tyytyväisyystakuu

Yksilöllisillä pohjallisillamme on 30 päivän tyytyväisyystakuu. Jos et ole täysin tyytyväinen, voit palauttaa pohjalliset ja saat rahasi takaisin.

Löydä lähin FootBalance-jälleenmyyjä

Löydä lähin FootBalance-jälleenmyyjä

Ostoskori

Kirjaudu FitZone3D-profiiliisi

Kirjautuminen tapahtuu sähköpostiosoitteella, jonka olet antanut FootBalance-jalka-analyysin yhteydessä.

Salasana unohtui

Jos sinulla ei ole vielä FitZone3D-profiilia, saat omasi pohjallisten muotoilun yhteydessä jälleenmyyjiemme skannauspisteistä. Esimuotoiltuja QuickFit-pohjallisia voit tilata myös ilman omaa profiilia.

Unohtuiko salasana?

Ilmoita sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme sähköpostilla ohjeet, joiden avulla voit vaihtaa salasanasi