Toimitusehdot: ILMAINEN toimitus yli 60 € tilauksille
30 päivän tyytyväisyystakuu

Yleisimmät jalkatyypit

Ylipronaatio
Ylipronaatio
Nilkka kääntyy ylikorostuneesti sisäänpäin ja paino ei jakaudu tasaisesti koko jalkapohjalle. Tämä on yleisimpiä jalan virheasentoja.
Supinaatio
Supinaatio
Nilkat ovat kääntyneet korostuneesti ulospäin, ja paino on jalan ulkosyrjällä. Kehon luonnollinen iskunvaimennuskyky heikentyy.
Neutraali
Neutraali
Nilkat ovat suorassa linjauksessa ja paino jakautuu tasaisesti koko jalkapohjalle.

Jalan kaaret, luonnolliset iskunvaimentimet

Kaarista puhuttaessa viitataan yleensä jalan sisäsyrjän pitkittäiseen kaareen, eli holvikaareen. Sen tärkeimmät tehtävät ovat ylläpitää painon tasaista jakautumista koko jalkapohjalle ja toimia iskunvaimentajana.
Jalan kaaret, luonnolliset iskunvaimentimet

Voimakkaasti laskeutunut holvikaari
Voimakkaasti laskeutunut holvikaari lisää ylipronaation todennäköisyyttä. Jalan toiminta kävely- ja juoksuaskeleen aikana heikkenee ja iskunvaimennus sekä tasapaino voivat huonontua, jolloin kivut ja vamma-alttius lisääntyvät. Näitä ongelmia voidaan lieventää yksilöllisten FootBalance-pohjallisen tarjoamalla kunnollisella jalkaholvin tuella

Laskeutunut holvikaari
Laskeutunut holvikaari lisää ylipronaation todennäköisyyttä. Laskeutunut kaari saattaa johtaa jalkaterän ja nilkan virheasentoon; iskunvaimennus ja tasapaino huononevat. Dynaamisilla FootBalance-pohjallisilla aktivoidaan jalan lihasten toimintaa ja ennaltaehkäistään holvikaarien laskeutumista edelleen.

Normaali holvikaari
Normaalit kaaret vaimentavat yleisesti ottaen hyvin iskuja. Ylipronaatio on silti mahdollinen. FootBalancen yksilölliset pohjalliset tukevat kaaria ja auttavat niitä pysymään kunnossa myös tulevaisuudessa.


Korkea holvikaari
Korkea holvikaari lisää supinaation todennäköisyyttä. Korkea kaari tarvitseekin räätälöityä tukea, jota ei saa jalkineesta. FootBalance-pohjalliset muotoillaan tukemaan jalan yksilöllistä muotoa, jolloin askelluksen normaali pronaatio paranee ja iskunvaimennus tehostuu.

Ostoskori

Kirjaudu FitZone3D-profiiliisi

Kirjautuminen tapahtuu sähköpostiosoitteella, jonka olet antanut FootBalance-jalka-analyysin yhteydessä.

Salasana unohtui

Jos sinulla ei ole vielä FitZone3D-profiilia, saat omasi pohjallisten muotoilun yhteydessä jälleenmyyjiemme skannauspisteistä. Esimuotoiltuja QuickFit-pohjallisia voit tilata myös ilman omaa profiilia.

Unohtuiko salasana?

Ilmoita sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme sähköpostilla ohjeet, joiden avulla voit vaihtaa salasanasi