Toimitusehdot: ILMAINEN toimitus yli 60 € tilauksille
30 päivän tyytyväisyystakuu
QUICKFIT BALANCE narrow
Kuvaus Tekniset tiedot Hyödyt
insoles
insoles
insoles
insoles
insoles
insoles
insoles

QUICKFIT BALANCE narrow

Esimuotoiltu pohjallinen tarjoaa mainion yhdistelmän tukea ja mukavuutta niin urheiluun kuin vapaa-aikaan. Muotoile kotona varmistaaksesi täydellisen istuvuuden. Kapea lesti.

49,90

Soveltuu kaikkeen liikkumiseen
Ota heti käyttöön tai lämmitä ja muotoile kätevästi kotona.
Kestävä antibakteerinen pintamateriaali hygienian parantamiseksi.
Patentoitu balance plate muotoutuu yksilöllisesti ja tarjoaa dynaamisen kaaren tuen. Se vähentää nilkan kiertymistä ja auttaa estämään virheasentoja. 
Kimmoisa vaimennusmateriaali tarjoaa hyvän iskunvaimennuksen.
Pohjan kaksivärinen EVA-rakenne korostaa kantakupin ja kaaren muotoa.
Vaimennus
2
Tuki
2
Koot
36 - 48
Näytä mitoituskaavio
QUICKFIT BALANCE QUICKFIT CONTROL

Maximise Your Control

Kovaan käyttöön ja treeniin suunniteltu QuickFit Control parantaa liikekontrollia pelin aikana tukemalla jalkoja jalkapallokengissä/luistimissa. Patentoitu dynaminen tukilevy ohjaa jalkoja neutraaliin asentoon ja auttaa painoa jakautumaan tasaisesti. Kun jaloillasi on kunnon tuki, voit keskittyä peliin ja saavuttaa tavoitteesi.

Parempi iskunvaimennus kovilla alustoilla

Parempi iskunvaimennus kovilla alustoilla

QuickFit Control auttaa painoa jakautumaan tasaisesti koko jalkaterälle. Ilmatasku kantapään alla tuo pehmennystä kantapäähän vähentäen rasitusta. Laadukas iskunvaimennus vähentää kovien alustojen haitallisia vaikutuksia.

Parempi energiansiirto ja liikekontrolli

Parempi energiansiirto ja liikekontrolli

QuickFit Controlin muotoiltu kantakuppi estää kantapään sivuttaisliikkeen ja parantaa tasapainoa. Pohjallisen ohut rakenne parantaa jalan tuntumaa kenkään ja kenttään. Kun jaloillasi on kunnon tuki ja painosi jakautuu tasaisemmin koko jalkaterälle, liikekontrolli ja energiansiirto paranevat.

Muotoile kotona

Esimuotoillut QuickFit-pohjalliset eroavat asiantuntijan liikkeessä muotoilemista 100 % yksilöllisistä pohjallisista siten, että ne on valmiiksi muotoiltu erilaiset jalan kaaret huomioiden. Valitse itsellesi sopivin vaihtoehto ja osta pohjalliset suoraan hyllystä/verkkokaupasta. Mikäli haluat lisätä pohjallisen yksilöllisyyttä, voit lämmittää sen kotiuunissa ja muotoilla kätevästi kotona mukailemaan jalkasi yksilöllisiä kaaria.

Miksi FootBalance?

Hyvinvointi lähtee jaloista.

FootBalancen yksilölliset pohjalliset ohjaavat jalkojasi neutraaliin asentoon vähentäen rasitusta ja lisäten mukavuutta. Voit keskittyä enemmän siihen, mistä nautit. Tule ilmaiseen jalka-analyysiin lähimmän FootBalance-jälleenmyyjän luo ja koe yksilöllisten pohjallistemme energisoiva vaikutus.

30 päivän tyytyväisyystakuu

30 päivän tyytyväisyystakuu

Yksilöllisillä pohjallisillamme on 30 päivän tyytyväisyystakuu. Jos et ole täysin tyytyväinen, voit palauttaa pohjalliset ja saat rahasi takaisin.

Löydä lähin FootBalance-jälleenmyyjä

Löydä lähin FootBalance-jälleenmyyjä

Ostoskori

Kirjaudu FitZone3D-profiiliisi

Kirjautuminen tapahtuu sähköpostiosoitteella, jonka olet antanut FootBalance-jalka-analyysin yhteydessä.

Salasana unohtui

Jos sinulla ei ole vielä FitZone3D-profiilia, saat omasi pohjallisten muotoilun yhteydessä jälleenmyyjiemme skannauspisteistä. Esimuotoiltuja QuickFit-pohjallisia voit tilata myös ilman omaa profiilia.

Unohtuiko salasana?

Ilmoita sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme sähköpostilla ohjeet, joiden avulla voit vaihtaa salasanasi