Toimitusehdot: ILMAINEN toimitus yli 60 € tilauksille
30 päivän tyytyväisyystakuu
QUICKFIT BALANCE narrow
Kuvaus Tekniset tiedot Hyödyt
insoles
insoles
insoles
insoles
insoles
insoles
insoles

QUICKFIT BALANCE narrow

Esimuotoiltu pohjallinen tarjoaa mainion yhdistelmän tukea ja mukavuutta niin urheiluun kuin vapaa-aikaan. Muotoile kotona varmistaaksesi täydellisen istuvuuden. Kapea lesti.

49,90

Soveltuu kaikkeen liikkumiseen
Ota heti käyttöön tai lämmitä ja muotoile kätevästi kotona.
Kestävä antibakteerinen pintamateriaali hygienian parantamiseksi.
Patentoitu balance plate muotoutuu yksilöllisesti ja tarjoaa dynaamisen kaaren tuen. Se vähentää nilkan kiertymistä ja auttaa estämään virheasentoja. 
Kimmoisa vaimennusmateriaali tarjoaa hyvän iskunvaimennuksen.
Pohjan kaksivärinen EVA-rakenne korostaa kantakupin ja kaaren muotoa.
Vaimennus
2
Tuki
2
Koot
36 - 48
Näytä mitoituskaavio
QUICKFIT BALANCE QUICKFIT CONTROL

Säilytä mukavuus liikkuessasi

Mukavat ja hyvin istuvat urheilujalkineet tuovat lisää itsevarmuutta ja tekevät kaikista aktiviteeteista miellyttävämpiä. FootBalancen patentoitu ydin auttaa pitämään jalan lihakset ja kaaret aktiivisina ja hyvässä kunnossa. Kun sinun ei tarvitse murehtia jaloistasi, voit keskittyä itse hetkeen – ja saavuttamaan tavoitteesi.

Lämmitä ja muotoile kotona oman jalan mukaiseksi

Lämmitä ja muotoile kotona oman jalan mukaiseksi

QuickFit-pohjallisemme on esimuotoiltu - ne voi helposti lämmittää ja viimeistellä oman jalan mukaiseksi kotona. Pohjalliset tukevat jalkaasi ja tarjoavat laadukasta iskunvaimennusta parantaen samalla jalkineiden istuvuutta ja käyttömukavuutta.

Lisää energiaa & parempi tasapaino

Lisää energiaa & parempi tasapaino

QuickFit-pohjallisemme ovat dynaamiset: ne tukevat riittävästi jalkaa, mutta joustavat palauttaen energiaa takaisin askelsykliin. Dynaaminen energia tehostaa jalan lihasten ja nivelten toimintaa. Tämä auttaa pitämään jalat ja jalan kaaret aktiivisina ja hyvässä kunnossa. Muotoiltu kantakuppi vähentää nilkan kiertymistä ja dynaaminen tukilevy auttaa painoa jakautumaan tasaisesti koko jalkaterälle.

Muotoile kotona

Esimuotoillut QuickFit-pohjalliset eroavat asiantuntijan liikkeessä muotoilemista 100 % yksilöllisistä pohjallisista siten, että ne on valmiiksi muotoiltu erilaiset jalan kaaret huomioiden. Valitse itsellesi sopivin vaihtoehto ja osta pohjalliset suoraan hyllystä/verkkokaupasta. Mikäli haluat lisätä pohjallisen yksilöllisyyttä, voit lämmittää sen kotiuunissa ja muotoilla kätevästi kotona mukailemaan jalkasi yksilöllisiä kaaria.

Miksi FootBalance?

Hyvinvointi lähtee jaloista.

FootBalancen yksilölliset pohjalliset ohjaavat jalkojasi neutraaliin asentoon vähentäen rasitusta ja lisäten mukavuutta. Voit keskittyä enemmän siihen, mistä nautit. Tule ilmaiseen jalka-analyysiin lähimmän FootBalance-jälleenmyyjän luo ja koe yksilöllisten pohjallistemme energisoiva vaikutus.

30 päivän tyytyväisyystakuu

30 päivän tyytyväisyystakuu

Yksilöllisillä pohjallisillamme on 30 päivän tyytyväisyystakuu. Jos et ole täysin tyytyväinen, voit palauttaa pohjalliset ja saat rahasi takaisin.

Löydä lähin FootBalance-jälleenmyyjä

Löydä lähin FootBalance-jälleenmyyjä

Ostoskori

Kirjaudu FitZone3D-profiiliisi

Kirjautuminen tapahtuu sähköpostiosoitteella, jonka olet antanut FootBalance-jalka-analyysin yhteydessä.

Salasana unohtui

Jos sinulla ei ole vielä FitZone3D-profiilia, saat omasi pohjallisten muotoilun yhteydessä jälleenmyyjiemme skannauspisteistä. Esimuotoiltuja QuickFit-pohjallisia voit tilata myös ilman omaa profiilia.

Unohtuiko salasana?

Ilmoita sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme sähköpostilla ohjeet, joiden avulla voit vaihtaa salasanasi