Toimitusehdot: ILMAINEN toimitus yli 60 € tilauksille
30 päivän tyytyväisyystakuu

Metropolia ja FootBalance sopimuskumppaneiksi jalkaterveyden saralla

13.02.2021
Metropolia ja FootBalance sopimuskumppaneiksi jalkaterveyden saralla

Jalkaterveyden ja -hyvinvoinnin asiantuntija FootBalance Oy ja Metropolia Ammattikorkeakoulu syventävät yhteistyötään työelämäyhteistyösopimuksella. Sopimus allekirjoitettiin 2.2.2021. FootBalance on kotimainen, jalkaterveyteen ja yksilöllisiin pohjallisiin erikoistunut yritys. Yrityksen perustaja, alaraajaongelmiin erikoistunut fysioterapeutti Erkki Hakkala sai vuonna 2003 ajatuksen kehittää modernin ja kustannustehokkaan menetelmän alaraajapotilaiden auttamiseen. Hakkala perusti FootBalancen tavoitteenaan tuoda hyvinvointia ja liikkumista edistävät, yksilöllisesti muotoillut pohjalliset kaikkien saataville. Yritys on kasvanut vuosien saatossa: FootBalance-konsepti, johon kuuluu jalka-analyysi ja yksilölliset pohjalliset, on tänä päivänä myynnissä yli 40 maassa kuudessa maanosassa, yli 1 500 liikkeessä.

Metropolian jalkaterapian koulutuksella ja FootBalancella on ollut yhteistyötä jo ennen virallista kumppanuussopimusta. Muutama vuosi sitten jalkaterapian tutkinto-ohjelma ja FootBalance toteuttivat yhteisprojektin, jossa kehitettiin diabeetikoille soveltuva pohjallinen. Projektissa arvioitiin erilaisten tukipohjallismateriaalien ja niiden yhdistelmien sekä jalkapohjaan kohdistuvan paineen välistä suhdetta.

”Pyrimme löytämään pohjalliseen materiaaliyhdistelmän, joka vähentäisi erityisesti jalkaterän etuosaan kohdistuvaa painetta. Lopputuloksena syntyi diabeetikoille suunnattu malli FootBalancen valikoimaan”, kertoo lehtori ja jalkaterapian tutkinto-ohjelman tutkintovastaava Pekka Anttila Metropoliasta.

”Nyt solmittu sopimus palvelee varmasti molempien osapuolten intressejä. Koulutusyhteistyö, yhteiset uudet tuotekehitysprojektit ja yksilöllisten pohjallisten hyötyjä tarkasteleva TKI-toiminta ovat esimerkkejä yhteistyön muodoista. FootBalance on yrityksenä innovatiivinen sekä kiinnostunut soveltamaan näyttöön perustuvaa tietoa osaksi tuotteitaan ja prosessejaan. On ollut hienoa seurata FootBalancen kasvua ja kehitystä yrityksenä”, jatkaa Anttila.

”FootBalancen palvelukonseptit ja tuotteet ovat aina perustuneet tutkittuun tietoon. Metropolian kanssa tekemämme tutkimusprojekti on luonnollinen jatkumo tavastamme toteuttaa tuotekehitysprojekteja, joissa mennään meille uudelle alueelle. Odotamme innolla uusia aluevaltauksia ja sitä, miten yhteistyömme voi jatkossa edistää jalkojen ja kehon hyvinvointia ja terveyttä”, sanoo FootBalancen toimitusjohtaja Klaus Rauhansalo.

Lisätietoa

FootBalance Oy
Klaus Rauhansalo
Toimitusjohtaja
+358407515861 Klaus.rauhansalo@footbalance.com
FootBalance Asiakaspalvelu
+358440168406 info@footbalance.com

Metropolia Ammattikorkeakoulu
Pekka Anttila
lehtori, Jalkaterapian tutkinto-ohjelman tutkintovastaava
+358 40 641 8318
Pekka.Anttila@metropolia.fi

Ostoskori

Kirjaudu FitZone3D-profiiliisi

Kirjautuminen tapahtuu sähköpostiosoitteella, jonka olet antanut FootBalance-jalka-analyysin yhteydessä.

Salasana unohtui

Jos sinulla ei ole vielä FitZone3D-profiilia, saat omasi pohjallisten muotoilun yhteydessä jälleenmyyjiemme skannauspisteistä. Esimuotoiltuja QuickFit-pohjallisia voit tilata myös ilman omaa profiilia.

Unohtuiko salasana?

Ilmoita sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme sähköpostilla ohjeet, joiden avulla voit vaihtaa salasanasi