Toimitusehdot: ILMAINEN toimitus yli 60 € tilauksille
30 päivän tyytyväisyystakuu

FootBalance OS1st®-tuki- ja -kompressiotuotesarjan jakelijaksi yksinoikeudella Pohjoismaissa

18.10.2018
FootBalance OS1st®-tuki- ja -kompressiotuotesarjan jakelijaksi yksinoikeudella Pohjoismaissa

FootBalance on aloittanut laadukkaan amerikkalaisen OS1st®-tuki- ja -kompressiotuotesarjan maahantuonnin yksinoikeudella Suomessa, Ruotsissa ja Tanskassa. OS1st®:n omistaa ING Source Inc., jonka tuotteita myydään jakelijasopimusten kautta yli 20 maassa, ja brändi on USA:n eniten myyty tukituote juoksijoiden keskuudessa. Kumppanuus mahdollistaa OS1st®:lle kattavan jakeluverkoston Pohjoismaissa.

FootBalancen kumppanuus OS1st®:n kanssa on hyvin luonnollinen, sillä molemmat yritykset pyrkivät edistämään tuotteillaan kuluttajien aktiivista elämää. "Tavoitteenamme on tarjota vähittäiskaupan kumppaneillemme laaja valikoima tuotteita, jotka parantavat kuluttajien terveyttä ja yleistä hyvinvointia. OS1st® täydentää vahvasti konseptiamme – kumppanuutemme ansiosta kuluttajat voivat huolehtia jalkojensa terveydestä kokonaisvaltaisesti ja nauttia näin enemmän liikkumisesta", sanoo FootBalancen toimitusjohtaja Klaus Rauhansalo.

FootBalancen yksilölliset pohjalliset muodostavat keholle vahvan perustan, joka tuo yhdistelmän yksilöllistä tukea, mukavuutta ja linjausta. OS1st®-tuotteet puolestaan täydentävät FootBalancen valikoimaa tuotteilla, jotka tarjoavat tukea ja mukavuutta kaikkeen liikkumiseen sekä auttavat nopeuttamaan palautumista ja kuntoutumista.

OS1st®-tuotteiden toimivuuden takaa Compression Zone Technology®, uudenlainen teknologia, jossa yhdistyvät Medical-tason asteittainen kompressio sekä ortopedinen tuki. Tuki- ja kompressio-ominaisuudet yhdessä tekevät tuotesarjasta erikoislaatuisen verrattuna muihin markkinoilla oleviin tuotteisiin. Kaikissa tuotteissa on hiertymiä ehkäisevä rakenne, antibakteerinen pinta sekä joustava materiaali, ja ne soveltuvat niin hoitokäyttöön kuin aktiiviseen liikuntaan.

Ostoskori

Kirjaudu FitZone3D-profiiliisi

Kirjautuminen tapahtuu sähköpostiosoitteella, jonka olet antanut FootBalance-jalka-analyysin yhteydessä.

Salasana unohtui

Jos sinulla ei ole vielä FitZone3D-profiilia, saat omasi pohjallisten muotoilun yhteydessä jälleenmyyjiemme skannauspisteistä. Esimuotoiltuja QuickFit-pohjallisia voit tilata myös ilman omaa profiilia.

Unohtuiko salasana?

Ilmoita sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme sähköpostilla ohjeet, joiden avulla voit vaihtaa salasanasi