Toimitusehdot: ILMAINEN toimitus yli 60 € tilauksille
30 päivän tyytyväisyystakuu

IPGL Limited investoi FootBalance Systems Oy:hyn

15.09.2021
IPGL Limited investoi FootBalance Systems Oy:hyn

IPGL Limited investoi FootBalance Systems Oy:hyn

Lordi Michael Spencerin yksityinen sijoitusyhtiö IPGL Limited on ostanut Scope Growth II L.P.:n osuuden FootBalance Systems Oy:stä.

Helsinki, 15.9.2021

Suomalainen jalkojen terveyden ja hyvinvoinnin alalla toimiva yritys FootBalance on sopinut yhteistyöstä uuden pääomasijoittajan IPGL: n kanssa. Uuden kumppanuuden avulla yhtiö pystyy nopeuttamaan globaalia laajentumistaan ja kasvuaan.

Terveyteen ja hyvinvointiin keskittyvän elämäntavan laajentuessa globaalisti, räätälöityjen tuotteiden ja kokemusten kysyntä kasvaa. FootBalancen uusi 3D-jalkaskannauspalvelu MyFootBalance® tarjoaa kuluttajalle ainutlaatuisen palvelukokemuksen, aina henkilökohtaisesta 3D-jalkaskannauksesta biomekaaniseen analyysiin ja yksilölliseen tuotesuositukseen.

IPGL on täydellinen osaomistaja FootBalancelle, koska heillä on laaja-alaista tietotaitoa teknologiasta, retail-maailmasta sekä terveyspalveluista. Tulemme jatkossa yhdessä rakentamaan FootBalance-brändiä, investoimaan MyFootBalance®-teknologiaan, kasvattamaan tuotevalikoimaamme sekä laajentamaan maantieteellistä jakeluamme”, FootBalancen toimitusjohtaja Klaus Rauhansalo toteaa.

Maailmalla on kasvava tarve yksilöllisille terveystuotteille ja -palveluille. Me pystymme vastaamaan tähän tarpeeseen kehittämämme MyFootBalance®-teknologian ja palkittujen yksilöllisten tuotteidemme ansiosta. Olemme todella innoissamme nyt alkavasta yhteistyöstä IPGL:n kanssa,” Erkki Hakkala, FootBalancen perustaja, lisää.

Tietäen, että 75 prosentilla maailman väestöstä on jalanvirheasento, odotamme innolla yhteistyötä johtoryhmän kanssa laajentaaksemme FootBalancen maailmanlaajuista saatavuutta ja näin parantaaksemme ihmisten jalkojen terveyttä ja hyvinvointia,” sanoo Iain Torrens IPGL:ltä.

Omistuksemme aikana FootBalance on kasvanut paikallisesta pohjallistoimittajasta kansainväliseksi jalkaterveysteknologian edelläkävijäksi. Olemme ylpeitä, että olemme saaneet olla mukana tukemassa johtoryhmää organisaation rakentamisessa, uuden teknologian kehittämisessä sekä yrityksen kansainvälistymisessä. FootBalancella on vankka markkina-asema, joka auttaa tukemaan kasvua. Me uskomme, että IPGL on täydellinen liikekumppani yrityksen seuraavassa vaiheessa”, kommentoi Andreas Ossmark Scope:sta.

FootBalance yrityksenä

FootBalance on kotimainen, aktiivisen liikkujan kokonaisvaltaiseen terveyteen keskittyvä yritys. FootBalance tarjoaa kuluttajille yksilöllistä istuvuutta 3D-jalkaskannausteknologian ja yksilöllisten tuotteiden kautta, mukaan lukien kansainvälisesti palkitut yksilölliset pohjalliset. FootBalancen kokonaisvaltainen lähestymistapa jalkojen terveyteen ja hyvinvointiin parantaa elämänlaatua ja auttaa kuluttajia nauttimaan aktiivisesta elämästä ilman kipua ja rasitusvammoja. FootBalance-konsepti on käytössä yli 50 maassa ja 1500 liikkeessä, joissa on vuosien aikana tehty yli viisi miljoonaa jalka-analyysia ja muotoiltu neljä miljoonaa paria yksilöllisiä pohjallisia.

IPGL yrityksenä

IPGL on lontoolaisen yrittäjän lordi Spencerin yksityinen sijoitusyhtiö. Lordi Spencer on perustanut maailmanlaajuisen jälleenmyyjien välitysyrityksen ICAP plc:n.

Scope yrityksenä

Scope-rahastot tukevat pohjoismaisia kasvumahdollisuuksia. Yrityksen tavoitteena on tuottaa korkeaa, riskisopeutettua taloudellista tuottoa missä tahansa talousympäristössä. Investointeja tehdään innovaatioon ja luovuuteen perustuviin yrityksiin, joilla on todistettua lisäarvoa. Aktiivisena omistajana Scope tekee yhteistyötä yritysjohdon kanssa luodakseen yrityksiä, jotka pystyvät kasvamaan kansainvälisesti ja kestävästi. Tukholmassa ja Genevessä toimiva Scope Capital Advisory on rahastojen neuvonantaja. Lisätietoja osoitteessa www.scope.se

Lisätietoja:

Erkki Hakkala
Founder - FootBalance System Ltd.
Tel: +358 50 3687713 / erkki.hakkala@footbalance.com

Klaus Rauhansalo
CEO – FootBalance System Ltd.
Tel: +358 40 751 5861 / klaus.rauhansalo@footbalance.com

Ostoskori

Kirjaudu FitZone3D-profiiliisi

Kirjautuminen tapahtuu sähköpostiosoitteella, jonka olet antanut FootBalance-jalka-analyysin yhteydessä.

Salasana unohtui

Jos sinulla ei ole vielä FitZone3D-profiilia, saat omasi pohjallisten muotoilun yhteydessä jälleenmyyjiemme skannauspisteistä. Esimuotoiltuja QuickFit-pohjallisia voit tilata myös ilman omaa profiilia.

Unohtuiko salasana?

Ilmoita sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme sähköpostilla ohjeet, joiden avulla voit vaihtaa salasanasi