Toimitusehdot: ILMAINEN toimitus yli 60 € tilauksille
30 päivän tyytyväisyystakuu

FIT for the FUTURE | MyFootBalance® 3D -jalkaskannauspalvelu

25.03.2021
FIT for the FUTURE | MyFootBalance® 3D -jalkaskannauspalvelu

FootBalance lanseeraa MyFootBalance®:n ­ - tulevaisuuden 3D-jalkaskannauspalvelun, joka tarjoaa urheilukaupoille kokonaisvaltaisen palveluratkaisun.

Ajoitus lanseeraukselle on täydellinen, sillä terveyden ja hyvinvoinnin buumi maailmalla voimistuu ja tarve yksilöllisesti räätälöidyille tuotteille ja kokemuksille kasvaa markkinoilla. MyFootBalance® 3D-jalkaskannauspalvelu tarjoaa kuluttajalle ainutlaatuisen palvelukokemuksen, aina henkilökohtaisesta 3D-jalkaskannauksesta biomekaaniseen analyysiin ja yksilöllisiin tuotesuosituksiin.

MyFootBalance® on suunniteltu helpoksi, nopeaksi ja hyvin käyttäjäystävälliseksi niin urheilukaupan myyjälle kuin itse asiakkaalle Se tarjoaa vertaansa vailla olevan asiakaskokemuksen, sekä uudenlaisia palvelumahdollisuuksia ja myyntituloja urheilukaupan alalle.

"Meidän tavoitteenamme on ollut luoda ainutlaatuinen jalka-analyysi teknologia, jollaista ei ole vielä tarjolla markkinoilla. Meillä on nyt ilo ja kunnia lanseerata kokonaisvaltainen 3D-jalkaskannauspalvelu, joka tukee monikanavaista ostokokemusta ja tarjoaa yksilöllisesti istuvat tuotteet jokaiselle asiakkaallemme", kertoo Klaus Rauhansalo, FootBalancen toimitusjohtaja.

"Teknologinen tieto ohjaa vahvasti meidän lähestymistapaamme 3D-jalkaskannaukseen. Siinä yhdistyvät FootBalancen kehittämät ohjelmistot ja Intelin syvyyskamerat, jolloin saavutetaan erittäin luotettava ja nopea skannausprosessi. MyFootBalance -skannauksen avulla asiakas saa tarkat mitat jalan koosta ja toiminnasta ", avaa Erkki Hakkala, FootBalancen perustaja ja innovaatiojohtaja.

MyFootBalance® yhdistää jalkojen 3D-analyysin, kuluttajan liikuntatottumukset, jalan toiminnan häiriöt ja fysiologiset oireet. Näihin tietoihin perustuen teknologia luo henkilökohtaisen tuotesuosituksen. Oikeanlaisilla jalkineilla, yksilöllisillä pohjallisilla, teknisillä sukilla ja rasitusvammoja ennaltaehkäisevillä tuotteilla asiakas saa räätälöityä mukavuutta ja istuvuutta arkeen ja liikuntaan.

FootBalancen tarina

FootBalance on kotimainen, kokonaisvaltaiseen terveyteen keskittyvä brändi. Yrityksen konsepti on lähtöisin Fysioterapian alalta ja se perustuu tutkittuun tieteelliseen tietoon. FootBalance tarjoaa asiakkailleen yksilöllistä istuvuutta 3D-jalkaskannausteknologian ja tuotteiden kautta, mukaan lukien maailmallakin palkitut yksilölliset pohjalliset.

FootBalancen kokonaisvaltainen lähestymistapa jalkojen terveyteen ja hyvinvointiin parantaa elämänlaatua ja auttaa meitä kaikkia nauttimaan aktiivisesta elämästä ilman kipua ja rasitusvammoja. Tänä päivänä FootBalancen konsepti on käytössä yli 40 maassa ja 1500 liikkeessä ympäri maailmaa, jossa on tehty yli 5 miljoonaa jalka-analyysiä ja muotoiltu yli 4 miljoonaa paria yksilöllisiä pohjallisia.

Your Movement.
Personalised to Perfection.

Yhteystiedot:
Nina Arponen, Senior Marketing Manager, Footbalance System
E-mail: nina.arponen@footbalance.com / Tel: +358 50 303 6266

Ostoskori

Kirjaudu FitZone3D-profiiliisi

Kirjautuminen tapahtuu sähköpostiosoitteella, jonka olet antanut FootBalance-jalka-analyysin yhteydessä.

Salasana unohtui

Jos sinulla ei ole vielä FitZone3D-profiilia, saat omasi pohjallisten muotoilun yhteydessä jälleenmyyjiemme skannauspisteistä. Esimuotoiltuja QuickFit-pohjallisia voit tilata myös ilman omaa profiilia.

Unohtuiko salasana?

Ilmoita sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme sähköpostilla ohjeet, joiden avulla voit vaihtaa salasanasi