Toimitusehdot: ILMAINEN toimitus yli 60 € tilauksille
30 päivän tyytyväisyystakuu

Keskity peliin

Jaloillesi muotoillut FootBalancen yksilölliset Sport-pohjalliset tuovat koripallokenkiisi ensiluokkaista tukea ja mukavutta sekä auttavat ehkäisemään vammoja.
Tukea ja tuntumaa pelikentälle

Tukea ja tuntumaa pelikentälle

Koripallo lajina on täynnä vaativia hyppyjä, nopeita suunnanmuutoksia ja pysähdyksiä, jotka altistavat pelaajat erilaisille vammoille. FootBalance Game parantaa tasapainoa ja iskunvaimennusta sekä auttaa ennaltaehkäisemään vammoja.
Parempi iskunvaimennus

Parempi iskunvaimennus

Koripallossa hypyn alastulossa kehoon alustasta kohdistuva voima on 5–8 kertaa kehon oma paino. Ylipronatoiva jalka heijastaa suuren osan tästä voimasta muualle kehoon, mikä aiheuttaa ajan myötä nivelten ja nikamien ennenaikaista kulumista, pehmytkudosvaurioita ja suurentaa vammojen mahdollisuutta. FootBalance Game on suunniteltu kovatempoisiin sisäliikuntalajeihin. Pohjallisen päkiään ja kantapäähän lisätyt PORON® XRD™-insertit parantavat tehokkaasti iskunvaimennusta.
Parempi energiansiirto ja teho

Parempi energiansiirto ja teho

Jalkojen virheellinen asento vaikuttaa koko kehon asentoon ja tehokkuuteen, ponnistusvoimaan, iskunvaimennukseen ja tasapainoon. Myös juoksun teho kärsii, mikä heikentää kestävyyttä. FootBalance Gamen patentoitu dynaaminen tukilevy ohjaa jalkojasi oikeaan asentoon parantaen voimansiirtoa.
100% IMPACT
Kuvaus Tekniset tiedot Hyödyt
insoles
insoles
insoles
insoles
insoles
insoles
insoles

100% IMPACT

Täydellinen valinta kovatempoisiin sisäliikuntalajeihin sekä muuhun jalkoja ja nilkkoja kuormittavaan urheiluun. Tarjoaa tehokasta iskunvaimennusta. Lue lisää

79,90

Susijengin Sasu Salinin suosikki
Koripalloilijan ykkösvalinta
Perforointi edistää pohjallisen kuivumista sekä hengittävyyttä.
Laadukas, kimmoisa vaimennusmateriaali tarjoaa hyvän iskunvaimennuksen.
Iskunvaimennusta parantavat PORON® XRD® -insertit päkiän ja kantapään alla. Kannan pehmustus seuraa luonnollista askellusta. 
Patentoitu balance plate muotoutuu yksilöllisesti ja tarjoaa dynaamisen kaaren tuen, joka auttaa estämään virheasentoja.
Kestävä pohjamateriaali mahdollistaa kantakupin muotoilun. Kantakuppi auttaa vähentämään nilkan kiertymistä.
Vaimennus
3
Tuki
2
Koot
36 - 52
Näytä mitoituskaavio
100% CONTROL Active Profile

Iskunvaimennus auttaa vähentämään rasitusvammoja

Tutkimusten mukaan kehon linjauksen parantaminen auttaa parantamaan biomekaanista tehokkuutta ja vähentämään rasitusvammojen esiintymistä.

Säilytä mukavuus liikkuessasi

Säilytä mukavuus liikkuessasi

Mukavat ja hyvin istuvat urheilujalkineet tuovat lisää itsevarmuutta ja tekevät kaikista aktiviteeteista miellyttävämpiä. FootBalancen patentoitu ydin auttaa pitämään jalan lihakset ja kaaret aktiivisina ja hyvässä kunnossa. Kun sinun ei tarvitse murehtia jaloistasi, voit keskittyä itse hetkeen – ja saavuttamaan tavoitteesi.

Lisäenergiaa jaloillesi

Lisäenergiaa jaloillesi

FootBalance-pohjalliset ovat dynaamiset: ne tukevat riittävästi jalkaa ja estävät liiallisen pronaation, mutta joustavat silti palauttaen energiaa takaisin askelsykliin. Dynaaminen energia tehostaa jalan lihasten ja nivelten toimintaa. Tämä auttaa pitämään jalat ja jalan kaaret aktiivisina ja hyvässä kunnossa. Kun valitset yksilölliset pohjalliset kattavasta valikoimastamme ja räätälöit niillä jalkineesi, parannat mukavuutta ja suorituskykyä lajissa kuin lajissa.

Ostoskori

Kirjaudu FitZone3D-profiiliisi

Kirjautuminen tapahtuu sähköpostiosoitteella, jonka olet antanut FootBalance-jalka-analyysin yhteydessä.

Salasana unohtui

Jos sinulla ei ole vielä FitZone3D-profiilia, saat omasi pohjallisten muotoilun yhteydessä jälleenmyyjiemme skannauspisteistä. Esimuotoiltuja QuickFit-pohjallisia voit tilata myös ilman omaa profiilia.

Unohtuiko salasana?

Ilmoita sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme sähköpostilla ohjeet, joiden avulla voit vaihtaa salasanasi