Toimitusehdot: ILMAINEN toimitus yli 60 € tilauksille
30 päivän tyytyväisyystakuu

Nauti juoksusta

Jaloillesi muotoillut FootBalancen yksilölliset Sport-pohjalliset tuovat juoksukenkiisi ensiluokkaista tukea, mukavutta ja suorituskykyä.
Tukea juoksuun

Tukea juoksuun

Juoksuharrastuksessa tehokas askel on avain terveellisempään, suorituskykyisempään ja pidempiaikaiseen harrastuksesta nauttimiseen. FootBalance-pohjalliset ohjaavat jalkaasi neutraaliin asentoon ja parantavat biomekaanista tehokkuutta, mikä lisää kestävyyttä, iskunvaimennusta ja vähentää rasitusvammojen mahdollisuutta.
Voimakkaampi iskunvaimennus

Voimakkaampi iskunvaimennus

Juostessa alustasta kehoon kohdistuva voima on vähintään 3–5 kertaa kehosi oma paino. Ylipronatoiva tai supinoiva jalka vaimentaa huonosti tätä voimaa ja aiheuttaa ylimääräistä rasitusta säärille, polville, lonkalle ja alaselälle. Jatkuva väärä kuormitus voi aiheuttaa kipuja, rasitusvammoja ja nivelten sekä nikamien ennenaikaista kulumista. Riippumattoman tutkimuksen mukaan FootBalancen yksilölliset pohjalliset voivat ennaltaehkäistä vammoja.
Lisäenergiaa jaloillesi

Lisäenergiaa jaloillesi

Virheasennossa olevan jalan painojakauma on epätasapainossa ja voimansiirto on tehotonta. Varvastyöntövaiheessa osa voimasta, jonka pitäisi kohdistua suoraan alustaan, menee hukkaan. Tästä kärsii niin suorituskyky kuin kestävyys. FootBalancen dynaaminen tukilevy ohjaa jalkaa neutraaliin asentoon, mikä parantaa energiansiirtoa.
100% BALANCE
Kuvaus Tekniset tiedot Hyödyt
insoles
insoles
insoles
insoles
insoles
insoles
insoles

100% BALANCE

Mainio perusmalli, joka soveltuu moniin urheilulajeihin sekä päivittäisiin aktiviteetteihin. Tarjoaa kohtuullista, dynaamista tukea, palauttaen energiaa jaloille etenkin juostessa. Normaali lesti. Lue lisää

74,90

Eniten myyty pohjallismallimme
Juoksijan ykkösvalinta
Kestävä antibakteerinen pintamateriaali hygienian parantamiseksi.
Laadukas, kimmoisa vaimennusmateriaali tarjoaa hyvän iskunvaimennuksen ja säilyttää muotonsa.
Kestävä pohjamateriaali mahdollistaa kantakupin muotoilun. Kantakuppi auttaa vähentämään nilkan kiertymistä.
Patentoitu balance plate muotoutuu yksilöllisesti ja tarjoaa dynaamisen kaaren tuen, joka auttaa estämään virheasentoja. 
Vaimennus
2
Tuki
1
Koot
36 - 48
Näytä mitoituskaavio
KS7 Performance Knee Sleeve 100% BALANCE narrow

Iskunvaimennus auttaa vähentämään rasitusvammoja

Tutkimusten mukaan kehon linjauksen parantaminen auttaa parantamaan biomekaanista tehokkuutta ja vähentämään rasitusvammojen esiintymistä.

Säilytä mukavuus liikkuessasi

Säilytä mukavuus liikkuessasi

Mukavat ja hyvin istuvat urheilujalkineet tuovat lisää itsevarmuutta ja tekevät kaikista aktiviteeteista miellyttävämpiä. FootBalancen patentoitu ydin auttaa pitämään jalan lihakset ja kaaret aktiivisina ja hyvässä kunnossa. Kun sinun ei tarvitse murehtia jaloistasi, voit keskittyä itse hetkeen – ja saavuttamaan tavoitteesi.

Lisäenergiaa jaloillesi

Lisäenergiaa jaloillesi

FootBalance-pohjalliset ovat dynaamiset: ne tukevat riittävästi jalkaa ja estävät liiallisen pronaation, mutta joustavat silti palauttaen energiaa takaisin askelsykliin. Dynaaminen energia tehostaa jalan lihasten ja nivelten toimintaa. Tämä auttaa pitämään jalat ja jalan kaaret aktiivisina ja hyvässä kunnossa. Kun valitset yksilölliset pohjalliset kattavasta valikoimastamme ja räätälöit niillä jalkineesi, parannat mukavuutta ja suorituskykyä lajissa kuin lajissa.

Ostoskori

Kirjaudu FitZone3D-profiiliisi

Kirjautuminen tapahtuu sähköpostiosoitteella, jonka olet antanut FootBalance-jalka-analyysin yhteydessä.

Salasana unohtui

Jos sinulla ei ole vielä FitZone3D-profiilia, saat omasi pohjallisten muotoilun yhteydessä jälleenmyyjiemme skannauspisteistä. Esimuotoiltuja QuickFit-pohjallisia voit tilata myös ilman omaa profiilia.

Unohtuiko salasana?

Ilmoita sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme sähköpostilla ohjeet, joiden avulla voit vaihtaa salasanasi