Toimitusehdot: ILMAINEN toimitus yli 60 € tilauksille
30 päivän tyytyväisyystakuu

Maximise Your Control

FootBalance QuickFit Control tuo tukea ja tuntumaa jalkapallokenkiisi. Pohjalliset ohjaavat jalkojasi oikeaan asentoon parantaen energiansiirtoa ja vähenten rasitusvammoja.
Tukea ja tuntumaa peliin

Tukea ja tuntumaa peliin

Jalkapallo on haastava laji jaloillesi ja nilkoillesi. Ilman kunnollista tukea jalka kääntyy sisäänpäin ja antaa periksi potkun alta, jolloin osa voimasta, tarkkuudesta ja pallokontrollista katoaa. FootBalance QuickFit Control tuo kunnollista tukea jalan alle ja auttaa kohentamaan tehokkuutta, jolloin myös kestävyys, iskunvaimennus, tasapaino ja pallokontrolli paranevat.
Parempi iskunvaimennus kovilla alustoilla

Parempi iskunvaimennus kovilla alustoilla

Pelaaja voi juosta yhden ottelun aikana jopa 10 kilometriä. Juostessa alustasta kehoon kohdistuva voima on vähintään 3–5 kertaa kehosi oma paino. Jalan virheasento heikentää kehon omaa iskunvaimennusmekanismia ja aiheuttaa epäterveellistä kuormitusta polville, lonkalle ja alaselälle. Ajan myötä seurauksena saattaa olla rasitusvammoja, kipuja ja nivelpintojen ennenaikaista kulumista. FootBalance QuickFit Controlissa on kantakupin alla ilmatasku – iskunvaimennus paranee ja paino jakautuu tasaisemmin koko jalkapohjalle, jolloin kantapään rasitus vähenee.
Tehokkaampi energiansiirto ja liikekontrolli

Tehokkaampi energiansiirto ja liikekontrolli

Virheasennon vuoksi jalkojen tasapaino ja energiansiirto kärsii. FootBalance QuickFit Controlin vahva tukilevy ohjaa jalkaa neutraaliin asentoon ja parantaa voimansiirtoa. Stabiloitu, suora kantakuppi pitää jalan paremmin paikallaan ja tekee kengästä tiukemman. Jalkatyöskentelystä ja potkuista tulee tehokkaampia, ja tarkkuus sekä kontrolli paranevat. Voima kohdistuu tarkemmin suoraan alustaan lisäten kestävyyttä ja tuoden tehoa sprintteihin. Koko kehoon kohdistuvien voimien haittavaikutukset pienenevät kun jalkojen iskunvaimennuskyky paranee.
QUICKFIT CONTROL
Kuvaus Tekniset tiedot Hyödyt
insoles
insoles
insoles
insoles
insoles
insoles
insoles

QUICKFIT CONTROL

Esimuotoiltu kapea pohjallinen tiukasti istuviin urheilujalkineisiin, kuten jalkapallokenkiin ja luistimiin. Parantaa liikekontrollia ja ohjaa jalkaa oikeaan asentoon. Stabiloiva kantakuppi vähentää nilkan kiertymistä. Muotoile kotona varmistaaksesi täydellisen istuvuuden

54,90

Liikekontrollia jalkapallokenkiin.
Ota heti käyttöön tai lämmitä ja muotoile kätevästi kotona.
Kestävä antibakteerinen pintamateriaali hygienian parantamiseksi. Perforointi edesauttaa pohjallisten kuivumista.
Balance platen muoto on optimoitu tiukasti istuville kengille ja koville sisäpohjille.
Kimmoisa vaimennusmateriaali tarjoaa hyvän iskunvaimennuksen.
Stabiloiva kantakuppi vähentää nilkan kiertymistä ja pitää kantapään paikallaan.
Vaimennus
1
Tuki
3
Koot
35 - 48
Näytä mitoituskaavio
QUICKFIT BALANCE narrow QUICKFIT CASUAL

Maximise Your Control

Kovaan käyttöön ja treeniin suunniteltu QuickFit Control parantaa liikekontrollia pelin aikana tukemalla jalkoja jalkapallokengissä/luistimissa. Patentoitu dynaminen tukilevy ohjaa jalkoja neutraaliin asentoon ja auttaa painoa jakautumaan tasaisesti. Kun jaloillasi on kunnon tuki, voit keskittyä peliin ja saavuttaa tavoitteesi.

Parempi iskunvaimennus kovilla alustoilla

Parempi iskunvaimennus kovilla alustoilla

QuickFit Control auttaa painoa jakautumaan tasaisesti koko jalkaterälle. Ilmatasku kantapään alla tuo pehmennystä kantapäähän vähentäen rasitusta. Laadukas iskunvaimennus vähentää kovien alustojen haitallisia vaikutuksia.

Parempi energiansiirto ja liikekontrolli

Parempi energiansiirto ja liikekontrolli

QuickFit Controlin muotoiltu kantakuppi estää kantapään sivuttaisliikkeen ja parantaa tasapainoa. Pohjallisen ohut rakenne parantaa jalan tuntumaa kenkään ja kenttään. Kun jaloillasi on kunnon tuki ja painosi jakautuu tasaisemmin koko jalkaterälle, liikekontrolli ja energiansiirto paranevat.

Ostoskori

Kirjaudu FitZone3D-profiiliisi

Kirjautuminen tapahtuu sähköpostiosoitteella, jonka olet antanut FootBalance-jalka-analyysin yhteydessä.

Salasana unohtui

Jos sinulla ei ole vielä FitZone3D-profiilia, saat omasi pohjallisten muotoilun yhteydessä jälleenmyyjiemme skannauspisteistä. Esimuotoiltuja QuickFit-pohjallisia voit tilata myös ilman omaa profiilia.

Unohtuiko salasana?

Ilmoita sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme sähköpostilla ohjeet, joiden avulla voit vaihtaa salasanasi