Toimitusehdot: ILMAINEN toimitus yli 60 € tilauksille
30 päivän tyytyväisyystakuu

TIETOSUOJA- JA REKISTERISELOSTE

Tämä tietosuoja- ja rekisteriseloste astuu voimaan EU-alueella 25.5.2018 ja korvaa aiemmat tietosuojaehdot.

REKISTERINPITÄJÄ

Footbalance System Oy (jäljempänä "Footbalance")
Y-tunnus 1839211-0
Tammiston kauppatie 7B, 01510 VANTAA
Puh. 044 016 8406

YHTEYSHENKILÖ REKISTERIÄ KOSKEVISSA ASIOISSA

Niina Kinnunen
Footbalance System Oy
Tammiston kauppatie 7B, 01510 VANTAA
Puh. +358 50 433 0972
Sposti: dataprivacy@footbalance.com

REKISTERIN NIMI

 • FootBalance FitPro -jalka-analyysitietokanta
 • Vähittäis- ja verkkokaupan rekisteri

REKISTERÖIDYN OIKEUDET

Rekisteröidyllä lainmukainen oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekistereihin on talletettu. Rekisteröidyllä on myös oikeus pyytää virheellisten tietojen oikaisua tai tunnistetietojen poistamista. Rekisteröidyllä on oikeus peruuttaa antamansa markkinointilupa milloin tahansa ilmoittamalla siitä rekisterin pitäjälle.

Pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteella: Footbalance System Oy
Asiakaspalvelu
Tammiston kauppatie 7 B
01510 VANTAA

Tarkastuspyyntö voidaan myös esittää henkilökohtaisesti samassa osoitteessa.

TIETOSUOJA JA REKISTERISELOSTE

REKISTERISELOSTE

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (2016/679) mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ

Footbalance System Oy (jäljempänä "Footbalance")
Y-tunnus 1839211-0
Tammiston kauppatie 7B, 01510 VANTAA
Puh. 044 016 8406

REKISTERIN NIMI

FootBalance FitPro -jalka-analyysitietokanta

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

FootBalance FitPro -jalka-analyysiin liittyvien henkilötietojen käsittely rekisteröidyn suostumuksella. Rekisteri perustuu tietoihin, joita kerätään kuluttajilta jalka-analyysiä tehtäessä FootBalance jalka-analyysilaitteen ohjelmistolla.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisteröidyn yhteystietoja käytetään tunnistamiseen sekä myynti-, markkinointi- ja tiedonjakotarkoituksiin. Rekisteröidyille lähetetään kohdistetusti uutis- ja tarjouskirjeitä, joissa on rekisteröidyille etuja, tietoa uusista tuotteista, jalkojen hoitoon liittyvistä asioista tai mielenkiintoista sisältöä heidän harrastamaansa urheiluun liittyen. Rekisteröidyn yhteystietoja voidaan käyttää tutkimustarkoituksiin, jolloin heiltä kysytään erikseen suostumus osallistua tuote- ja palvelukehitysprojekteihin. Tietoja voidaan käyttää data-analyysiin.

TIETOJEN SÄILYTTÄMINEN

Tietoja kerätään ja säilytetään, jotta voimme palvella rekisteröityjä paremmin. Säilytämme henkilötietosi vain niin kauan kuin se on välttämätöntä tämän Rekisteriselosteen mukaisten käyttötarkoitusten toteuttamiseksi.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Rekisteröidystä voidaan kerätä seuraavat tiedot FitPro-ohjelmistoon perustuen. Rekisteröity saa itse valita jakamansa tiedot. Ainoastaan sähköpostiosoite kerätään aina, jos rekisteröity haluaa itselleen raportin jalka-analyysistä sähköpostitse. Tähän pyydetään suostumus.

Rekisterissä käsitellään seuraavia tietoja:

 1. Etu- ja sukunimi
 2. Sähköpostiosoite
 3. Puhelinnumero
 4. Pohjallisprofiili ja koko
 5. Jalan tyyppi
 6. Liikuntaharrastukset
 7. Suoramarkkinointilupa tai -kielto

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

Tietoja kerätään FootBalance FitPro -jalka-analyysin yhteydessä FootBalance jalka-analyysilaitteen ohjelmistolla.

TIETOJEN LUOVUTUS

Footbalancen määrittämät yritysasiakkaat ja partnerit, joilla on käyttäjätunnuksilla pääsy tarkastelemaan asiakastilastoja tehtyjen jalka-analyysien määrän osalta.

Tietoja ei käsitellä eikä siirretä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisterin käyttämiseen vaaditaan asiakastietokannan pääkäyttäjän myöntämä käyttäjätunnus. Pääkäyttäjä määrittää käyttäjille myönnettävän käyttöoikeustason. Sovelluksen käynnistämiseen vaaditaan henkilökohtainen salasana. Rekisterin käyttöä ja sisäänkirjautumisia valvotaan.

Tiedot säilytetään asianmukaisesti ja ajantasaisesti suojatuissa tietovarastoissa, jotka on suojattu palomuureilla ja muilla teknisillä keinoilla. Tietojen käsittely tapahtuu salatun yhteyden läpi. Tietoihin pääsevät käsiksi vain tietyt ennalta määritellyt henkilöt.

Footbalancen tiloissa liikkuminen ei ole mahdollista ilman asianmukaista kulkutunnistetta.

REKISTERISELOSTE

REKISTERINPITÄJÄ

FootBalance System Oy (jäljempänä "FootBalance")
Y-tunnus 1839211-0
Tammiston kauppatie 7B, 01510 VANTAA
Puh. 044 016 8406

REKISTERIN NIMI

FootBalance verkko- ja vähittäiskaupan rekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE JA KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisteriin talletettuja tietoja käytetään asiakassuhteen ylläpitämiseen ja asiakaspalvelutarkoituksiin. Lisäksi tietoja käytetään asiakkaan tunnistamiseen, tilausten käsittelyyn ja maksujen vastaanottamiseen.

TIETOJEN SÄILYTTÄMINEN

Säilytämme tietoja vain niin kauan kuin se on välttämätöntä asiakassuhteen ylläpitämisen kannalta. Tilauksiin liittyviä maksutietoja säilytetään kirjanpitolain mukaisesti.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Rekisteri sisältää seuraavia tietoja:

 • Etu- ja sukunimi
 • Sähköpostiosoite
 • Osoitetiedot
 • Yhteystiedot
 • Verkkokaupan tilaukset
 • Maksutapahtumat
 • Asiakaspalvelutapahtumiin liittyvät tiedot
 • Verkkokaupan selaus- ja käyttötiedot

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

Tietoja kerätään verkkokaupan rekisteröitymisen, tilausten sekä asiakaspalvelutapahtumien yhteydessä. Maksuliikennepalvelun toimittajien kautta kerätään maksutapahtumiin liittyvää tietoa.

FootBalance käyttää verkkosivustoillaan evästeitä verkkopalvelujen sisällön käytön seuraamiseksi sekä sivuston palvelujen ja ominaisuuksien parantamiseksi.

TIETOJEN LUOVUTUS

Tietoja ei käsitellä eikä siirretä Euroopan Unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle, ellei se ole tietojen käsittelyn teknisen toteuttamisen vuoksi tarpeellista. Tietoja voidaan siirtää vain EU Komission hyväksymiin maihin ja vallitsevan lainsäädännön mukaisesti.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisterin käsittely on mahdollista vain FootBalancen määrittämille käsittelijöille. Käsittelyyn vaaditaan henkilökohtainen tunnus ja salasana. Rekisterin käyttöä ja sisäänkirjautumisia valvotaan.

Tiedot säilytetään asianmukaisesti ja ajantasaisesti suojatuissa tietovarastoissa, jotka on suojattu ajanmukaisilla teknisillä keinoilla. Tietojen käsittely tapahtuu salatun yhteyden läpi.

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen tietosuojakäytäntö (2016/679).

REKISTERINPITÄJÄ

Footbalance System Oy (jäljempänä "FootBalance")
Y-tunnus 1839211-0
Tammiston kauppatie 7B, 01510 VANTAA
Puh. 044 016 8406

REKISTERIN NIMI

FootBalance markkinatutkimusrekisteri

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

FootBalancen markkinointitutkimuksissa kerättyjen henkilötietojen käsittely vastaajien suostumuksella. Rekisteri perustuu tutkimuksiin osallistuneiden kyselylomakevastauksiin. 

REKISTERIN KÄYTTÖ

Rekisteröityjen yhteystietoja käytetään markkinointitutkimustarkoituksiin. Tietoja voidaan käyttää data-analyysiin. 

TIETOJEN SÄILYTTÄMINEN

Tietoja kerätään ja säilytetään, jotta voimme palvella rekisteröityjä paremmin. Säilytämme henkilötietoja vain niin kauan kuin se on välttämätöntä tämän tietosuojakäytännön mukaisten käyttötarkoitusten toteuttamiseksi tai lakien ja säädösten noudattamiseksi.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Rekisteröidystä voidaan kerätä seuraavat tiedot, kun rekisteröity vastaa markkinointitutkimuksen kyselylomakkeeseen. Vastaaja voi itse valita jakamansa tiedot. Tähän pyydetään vastaajan suostumus.

Rekisterissä käsitellään seuraavia tietoja:

 • Sukupuoli
 • Ikähaarukka
 • Asuinmaa
 • Tuotteiden ostohistoria ja ostopaikka
 • Liikuntaharrastukset
 • Yleistä tietoa vastaajan omakuvauksesta 
 • Vastaajan tuotemerkkitietoisuus liiketoiminta-alueella 
 • Arvio summasta, jonka vastaaja käyttää tiettyihin tuotteisiin 
 • Sähköpostiosoite
 • Suoramarkkinoinnin lupa tai kielto

 

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

Voimme käyttää kuluttajatutkimuksissa, kuluttajapaneeleissa ja kuluttajakyselyissä annettuja tietoja analysoidaksemme asiakkaidemme mieltymyksiä, odotuksia ja mielipiteitä. Tämä tietosuojakäytäntö säätelee tällaisten tutkimusten, paneelien ja kyselyjen avulla kerättyjen henkilötietojen käsittelyä. Tällaisia tietolähteitä voivat olla esimerkiksi:

 • Verkkosivustomme kautta suoritetut kyselyt ja tutkimukset ja/tai suorat sähköpostiviestit: Voimme käyttää ajoittain kyselyitä asiakaskokemuksen parantamiseksi. 
 • Kyselyt kanta-asiakkaille: Voimme tarjota kyselyjä ja tutkimuksia tuotteistamme ja palveluistamme joko paperilla tai verkossa parantaaksemme tuotteitamme ja palvelujamme vastaamaan asiakkaidemme tarpeita.
 • Sähköpostilla tai tekstiviestillä lähetetyt tutkimukset ja kyselyt: Voimme ajoittain lähettää tuotteitamme ja palvelujamme koskevia kyselyjä, joissa noudatamme aina tätä tietosuojakäytäntöä ja sovellettavan lain vaatimuksia. 

TIETOJEN JAKAMINEN

Vastaajien tiedot jaetaan vain tutkimuksen tekijän ja FootBalancen kanssa. Tietoja ei käsitellä tai siirretä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle, ellei tietojenkäsittelyn tekninen toteuttaminen sitä edellytä. Tietoja saa siirtää vain EU:n komission hyväksymiin maihin ja sovellettavan lainsäädännön mukaisesti.

REKISTERÖIDYN KÄYTTÄJÄN SUOJAUS

Rekisteritietokantaan pääsy edellyttää asiakastietokannan järjestelmänvalvojan myöntämän käyttäjätunnuksen. Järjestelmänvalvoja määrittää käyttäjille myönnettävän käyttöoikeustason. Sovelluksen käynnistämiseen vaaditaan henkilökohtainen salasana. Rekisteritietokannan ja kirjautumisten käyttöä seurataan.

Tietoja säilytetään asianmukaisesti ja ajantasaisesti turvallisissa tietovarastoissa, jotka on suojattu palomuureilla ja muilla teknisillä keinoilla. Tietojen käsittely tapahtuu salatussa yhteydessä. Tietoihin pääsevät käsiksi vain tietyt ennalta määritellyt ihmiset.

FootBalancen tiloissa liikkuminen ei ole mahdollista ilman asianmukaista henkilökorttia ja hyväksyttyä käyttäjätasoa.

Ostoskori

Kirjaudu FitZone3D-profiiliisi

Kirjautuminen tapahtuu sähköpostiosoitteella, jonka olet antanut FootBalance-jalka-analyysin yhteydessä.

Salasana unohtui

Jos sinulla ei ole vielä FitZone3D-profiilia, saat omasi pohjallisten muotoilun yhteydessä jälleenmyyjiemme skannauspisteistä. Esimuotoiltuja QuickFit-pohjallisia voit tilata myös ilman omaa profiilia.

Unohtuiko salasana?

Ilmoita sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme sähköpostilla ohjeet, joiden avulla voit vaihtaa salasanasi