Toimitusehdot: ILMAINEN toimitus yli 60 € tilauksille
30 päivän tyytyväisyystakuu

Viimeinkin istuvat jalkineet

Jalkineet eivät usein täysin sovi jalkojemme muotoihin, jolloin tuloksena voi olla epämukava tunne ja väsyneet jalat. FootBalancen yksilölliset pohjalliset ohjaavat jalkaa neutraaliin asentoon ja parantavat näin kengän istuvuutta ja mukavuutta.
Active Profile
Kuvaus Tekniset tiedot Hyödyt
insoles
insoles
insoles
insoles
insoles
insoles
insoles

Active Profile

Naisille suunniteltu Active Profile on kapealestinen pohjallinen kevyellä vaimennuksella. Lue lisää

69,90

Aitoa nahkaa
Ykkösvalinta työ- ja vapaa-ajan kenkiin
Kestävä antibakteerinen pintakäsittely hygienian parantamiseksi.
Laadukas, kimmoisa vaimennusmateriaali tarjoaa hyvän iskunvaimennuksen ja säilyttää muotonsa.
Patentoitu balance plate muotoutuu yksilöllisesti ja tarjoaa dynaamisen kaaren tuen, joka vähentää nilkan kiertymistä ja auttaa estämään virheasentoja. Jalka ohjautuu neutraaliin asentoon ja jalan lihakset aktivoituvat.
Kestävä pohjamateriaali mahdollistaa kantakupin muotoilun. Kantakuppi auttaa vähentämään nilkan kiertymistä.
Vaimennus
1
Tuki
1
Koot
36 - 42
Näytä mitoituskaavio
100% IMPACT Active Comfort

Yksilöllistä mukavuutta joka askeleella

Epämukava olo saattaa johtua huonosti istuvista jalkineista, mikä puolestaan voi aiheuttaa jopa selkä-, hartia- ja niskakipuja. Jalkineiden omat sekä kauppojen muotoilemattomat valmispohjalliset eivät tue jalkoja riittävästi, vaikka voivatkin hetkellisesti tuoda kenkiin hieman lisämukavuutta. 100 % yksilölliset nahkapohjallisemme ohjaavat jalkoja neutraaliin asentoon tuoden pitkäkestoista mukavuutta ja vähentäen rasitusta ja kenkien turhaa kulumista. Nauti joka askeleesta.

Yksilöllisesti muotoiltu juuri sinun jaloillesi

Yksilöllisesti muotoiltu juuri sinun jaloillesi

100 % yksilölliset pohjallisemme muotoillaan yksilöllisesti molemmille jaloillesi. Yksilöllinen tuki jalkojesi alla saa kenkäsi tuntumaan siltä, kuin ne olisivat sinulle tehty.

Lisäenergiaa jaloillesi

Lisäenergiaa jaloillesi

100 % yksilölliset pohjallisemme ovat dynaamiset - ne joustavat ja tuovat energiaa jaloillesi koko päiväksi. Tämä auttaa pitämään jalkasi ja jalan kaaret aktiivisina, terveinä ja hyvässä kunnossa. Tästä on apua etenkin jos kävelet paljon, tai joudut seisomaan jalkojesi päällä pitkään.

Yksilöllisesti muotoiltu juuri sinun jaloillesi kotona tai myymälässä

Juuri sinulle muotoilluilla FootBalancen yksilöllisillä pohjallisilla voit räätälöidä kenkäsi mukaviksi ja istuviksi.
Kotona

Kotona

Kotona kätevästi viimeisteltävät esimuotoillut QuickFit-pohjalliset saat myymälästä tai verkkokaupasta.
Myymälässa

Myymälässa

Osana FitZone-kokemusta saat paikan päällä myymälässä henkilökohtaisen jalka-analyysin, jossa identifioidaan jalkatyyppisi. 100 % yksilölliset pojallisemme muotoillaan molemmille jaloille erikseen ja sovitetaan kenkiisi. Saat myös suosituksen jalkatyypillesi sopivista kengistä.

Ennenkokematonta mukavuutta

Pohjallisemme koostuvat useammasta kerroksesta ja sisältävät kimmoisan, muotonsa säilyttävän iskunvaimennuskerroksen. Patentoitu dynaaminen tukilevy auttaa saavuttamaan paremman asennon aktivoimalla jalan lihaksia. Kerrostettu tuki ja vaimennus muodostavat pohjallisen, joka jaloillesi muotoiltuna lisää mukavuutta koko päiväksi. Kun epämukava olo ei enää vaivaa, voit keskittyä täysillä saavuttamaan tavoitteesi.
Ennenkokematonta mukavuutta

Haluatko kenkiesi kestävän pidempään?

FootBalancen yksilölliset pohjalliset ohjaavat jalkoja neutraaliin asentoon vähentäen virheasennon ja nilkan kiertymisen vaikutuksia. Jalkojen ollessa neutraalissa asennossa ne eivät kierry liikaa sisään- tai ulospäin, jolloin näistä johtuva kenkien kuluminen vähenee – kenkäsi kestävät pidempään.

Ostoskori

Kirjaudu FitZone3D-profiiliisi

Kirjautuminen tapahtuu sähköpostiosoitteella, jonka olet antanut FootBalance-jalka-analyysin yhteydessä.

Salasana unohtui

Jos sinulla ei ole vielä FitZone3D-profiilia, saat omasi pohjallisten muotoilun yhteydessä jälleenmyyjiemme skannauspisteistä. Esimuotoiltuja QuickFit-pohjallisia voit tilata myös ilman omaa profiilia.

Unohtuiko salasana?

Ilmoita sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme sähköpostilla ohjeet, joiden avulla voit vaihtaa salasanasi