Toimitusehdot: ILMAINEN toimitus yli 60 € tilauksille
30 päivän tyytyväisyystakuu
BR4 Bunion Relief Socks
Kuvaus Tekniset tiedot

BR4 Bunion Relief Socks

BR4 Hiertymien hoitosukka - innovatiivista vaivaisenluun suojaa aktiiviseen elämään ja urheiluun. Tässä ainutlaatuisessa hoitosukassa on mukava saumaton rakenne ja varpaat erottava muotoilu, joka estää isovarpaan hankautumisen kakkosvarpaaseen. Erillinen vaivaisenluupehmuste suojaa ihoa ja tuo mukavuutta päivän jokaisena hetkenä, ja varpaiden alueen pehmuste antaa lisäsuojaa. Kantapään anatominen Y-gore-muotoilu takaa erinomaisen istuvuuden. Lue lisää

29,90

BR4 Hiertymien hoitosukka antaa tukea jalkapohjalle.
Erikseen vasemmalle ja oikealle jalalle muotoillut sukat istuvat jalkaan täydellisesti.
360 rakkosuoja. Vaivaisenluun kiputilojen ehkäisyyn, varpaiden linjauksen ohjaamiseen ja varpaiden hankautumisen estämiseen.
FS4+ Compression Bracing Socks FS6 Performance foot sleeve
Kivunlievitys

Kivunlievitys

Kaikki OS1st®-tuotteet tarjoavat Medical-tason tukea, joka lievittää ja ennaltaehkäisee kipuja. Innovatiivinen Compression Zone Technology® tarjoaa kivunlievitystä vammoista kuntoutuville urheilijoille. Kompressiotuotteet vähentävät rankasta harjoittelusta ja urheiluvammoista johtuvaa kipua ja tulehdusta.

Parempi nestekierto

Parempi nestekierto

Istuvan muotoilunsa ansiosta OS1st®-tuotteet tehostavat nestekiertoa. OS1st®-tuotteet ovat myös turvallisempia käyttää kuin vahvemmat ortopediset tuet. Kompressiotuotteemme eivät koskaan estä kehon luonnolllista liikettä.

Toimiva verenkierto on välttämätöntä lihasten toiminnalle. Laskimoissasi on läpät, jotka voivat vahingoittua tai niiden toiminta voi heikentyä. Kompressiolla voidaan estää tästä johtuvaa turvotusta ja tehostaa laskimoiden toimintaa. Kun veri virtaa tehokkaammin takaisin sydämeen, voit paremmin ja palautuminen sekä kuntoutuminen voivat nopeutua. Kompressiosukat tukevat lihaksiasi urheilusuorituksen aikana. Tuotteiden innovatiivinen muotoilu mahdollistaa asteittaiset kompressiovyöhykkeet.

Mukavuus

Mukavuus

Jokaisessa OS1st®-tuotteessa yhdistyy helppo puettavuus ja Compression Zone Technology®. Tuotteet ovat mukavia mutta toimivia - voit käyttää tuotteita milloin vain, myös tavallisten vaatteiden alla.

OS1st® on kevyt vaihtoehto raskaille lastoille, epämukaville neopreenimateriaaleille ja turhauttaville remmeille.

OS1st® tarjoaa tukea aamusta iltaan - nuku tuotteidemme kanssa ja herää aamulla ilman kipuja. OS1st®-tuotteet on helppo pukea vaatteiden ja sukkien alle, ja ne mahtuvat myös kenkiin. OS1st®-tuotteet pysyvät paikallaan, eivätkä rypisty.

Ostoskori

Kirjaudu FitZone3D-profiiliisi

Kirjautuminen tapahtuu sähköpostiosoitteella, jonka olet antanut FootBalance-jalka-analyysin yhteydessä.

Salasana unohtui

Jos sinulla ei ole vielä FitZone3D-profiilia, saat omasi pohjallisten muotoilun yhteydessä jälleenmyyjiemme skannauspisteistä. Esimuotoiltuja QuickFit-pohjallisia voit tilata myös ilman omaa profiilia.

Unohtuiko salasana?

Ilmoita sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme sähköpostilla ohjeet, joiden avulla voit vaihtaa salasanasi