Uutisia

07 maaliskuu 2017

Tervetuloa tutustumaan FootBalance Medical -konseptiin Fysiotec-messuille Tampereen messukeskukseen 16.–17.3.2017. Esittelemme osastollamme uuden 4 askeleen palvelulupauksemme, joka mahdollistaa fysioterapeuttien asiakkaille ainutlaatuisen palvelukokemuksen.

Uusille Medical-yhteistyökumppaneille on luvassa myös mukava messutarjous konseptistamme – tule kuulemaan lisää osastollemme A 430.

Voit myös varata neuvotteluajan etukäteen:

Myyntikouluttaja Kaisa Kivi

29 syyskuu 2016

Yli 70 prosenttia suomalaisista kärsii jonkinlaisista jalkavaivoista. FootBalancen innovatiiviset pohjalliset ehkäisevät jalkojen virheasentojen aiheuttamia ongelmia. Intersport Mikonkadulla lanseerattavan uuden 3D-tuotantotekniikan ansiosta yksilöllisiä pohjallisia saa nyt myös verkosta.

Jalkojen hyvinvointi näkyy elämänlaadussa. Virheasennot voivat aiheuttaa lihas- ja nivelkipuja, selkävaivoja ja rasitusvammoja. Yksilöllisesti muotoillut FootBalance-pohjalliset korjaavat jalan asennon ja auttavat estämään ongelmien syntymistä.

04 huhtikuu 2016

Tervetuloa FootBalance Medical -koulutustapahtumaan Kisakallion Urheiluopistolle Lohjalle 13.–14.5.2016. Päivitä osaamisesi ja tule kuuntelemaan huippuasiantuntijoiden luentoja!

 

 

Ohjelma

Perjantai 13.5.

11.00–12.00 Saapuminen Kisakallioon, buffetlounas ravintola Sportissa

12.15–12.30 Tervetulosanat, Klaus Rauhansalo, toimitusjohtaja, Footbalance System Oy

12.35–13.20 Luento: Alhaalta ylös vai ylhäältä alas? Kokemuksia liikeketjun toiminnan arvioinnista; Juha Koistinen

25 tammikuu 2016

Nopeasti kasvava suomalainen pohjallismerkki FootBalance on uudistanut sopimuksensa amerikkalaisen johtavan juoksuliikeketju Road Runner Sportsin kanssa 18 kuukauden tauon jälkeen. Road Runner Sports on päättänyt jatkaa suomalaisen FootBalancen yksilöllisten pohjallisten tarjoamista kasvavalle asiakaskunnalleen.

04 kesäkuu 2015

100 % yksilöllisistä pohjallisistaan tunnettu kotimainen FootBalance lanseeraa tänä kesänä uuden 100 % yksilöllisten sandaalien malliston. Sandaalit muotoillaan paikan päällä myymälässä asiakkaan jalkojen mukaan vain 10 minuutissa. Aktiiviset asiakkaat ovat voineet nauttia FootBalance-pohjallisten tarjoamasta yksilöllisestä istuvuudesta, paremmasta suorituskyvystä ja mukavuudesta jalkineissaan, mutta sandaalien ystäville ei ole ollut omaa vaihtoehtoa.

30 maaliskuu 2015

Jalka-analyysin ja yksilölliset pohjalliset yhdistävästä konseptistaan tunnettu suomalainen FootBalance on allekirjoittanut jakelusopimuksen Hickory Brands, Inc:n kanssa vahvistaakseen asemiaan Yhdysvalloissa. Hickory Brands tulee edustamaan FootBalancea 2.4.2015 alkaen.

”Kumppanuussopimuksen allekirjoittaminen Hickory Brandsin kanssa tukee globaalia kasvustrategiaamme”, sanoo Klaus Rauhansalo, FootBalance-konsernin toimitusjohtaja.

30 tammikuu 2015

Ainutlaatuisesta jalka-analyysin ja yksilölliset pohjalliset yhdistävästä konseptistaan tunnettu FootBalance on kehittänyt uuden, viimeistä tekniikkaa edustavan FitPro-ohjelmiston.

FitPro on suunniteltu jälleenmyyjiä varten, ja se ohjaa myyjän tehokkaasti kattavan jalka-analyysiprosessin läpi. Ohjelmisto auttaa myyjää valitsemaan asiakkaan jalkatyypille sopivat jalkineet, sekä räätälöimään valitut jalkineet FootBalance-pohjallisilla täydellisen istuviksi.

18 marraskuu 2014

FootBalancen yhteistyö Suomen hiihdonopettajat ry:n (SHOry) sekä Ski Sport Finlandin kanssa saa tänä syksynä jatkoa, kun FootBalance lanseeraa uudet ja ainutlaatuiset Ski Sport -grafiikalla varustetut pohjalliset.

Ski Sport -pohjalliset mahdollistavat monojen räätälöinnin täydellisen istuviksi. Pohjalliset ohjaavat jalkaa oikeaan asentoon, jolloin paino jakautuu tasaisesti koko jalkapohjalle ja kehon linjaus paranee. Hyvän iskunvaimennuksen ansiosta pohjalliset ehkäisevät rasitusvammoja ja vähentävät kudoksille ja nivelille aiheutuvaa rasitusta.

31 lokakuu 2014

Vuoden Liikuntatuote 2014 -kilpailun kandidaattituotteet on valittu. 15 kandidaattituotetta valikoitui yhteensä 26 kilpailuun osallistuneen tuotteen tai palvelun joukosta. Kandidaattituotteet julkistettiin perjantaina 31.10. Skiexpo-messuilla Helsingin messukeskuksessa.

Tuomariston valitsemat kandidaatit ovat (tuotteet satunnaisessa järjestyksessä sarjoittain):

Kotimaiset tuotteet

18 elokuu 2014

Footbalance System Oy ja Suomen Koripalloliitto ovat solmineet yhteistyösopimuksen, ja näin FootBalancesta tulee Suomen koripallomaajoukkueen Susijengin virallinen yhteistyökumppani. Ammattilaispelaajat ovat käyttäneet FootBalancen yksilöllisiä pohjallisia jo pitkään, ja sopimuksen myötä myös Koripalloliitto osoittaa tukensa yksilöllisten pohjallisten käytölle.