Työpaikat

/ Avoimet työpaikat

ASIANTUNTIJAMYYJIÄ USEILLE PAIKKAKUNNILLE

/ Menesty FootBalancen kanssa!

Footbalance System on suomalainen innovaatioyritys. Tavoitteenamme on auttaa ihmisiä nauttimaan enemmän niin työstä, urheilusta kuin vapaa-ajasta. FootBalancen ainutlaatuinen konsepti perustuu perusteelliseen jalka-analyysiin ja paikan päällä myymälässä muotoiltaviin yksilöllisiin pohjallisiin. Tuotteemme, 100 % yksilöllinen pohjallinen, auttaa ihmisiä ympäri maailmaa voimaan paremmin ja nauttimaan yksilöllisten pohjallisten tarjoamasta mukavuudesta. Olemme kasvaneet muutamassa vuodessa kansainväliseksi yritykseksi - pääkonttorimme sijaitsee Vantaalla ja tuotteitamme myydään jo yli 35 maassa, neljällä eri mantereella.

Footbalancen menestys pohjautuu paitsi erinomaisiin tuotteisiin, myös osaavaan ja aktiiviseen henkilökuntaan. Kaikkea toimintaamme ohjaa vahva usko tuotteeseen, energinen ote ja yhteen hiileen puhaltaminen. Meitä yhdistää myös halu olla mukana edistämässä ihmisten hyvinvointia ja terveyttä omalla osaamisalueellamme.

Haemme jatkuvasti innostuneita ihmisiä joukkoomme.

/ Myynti- ja koulutustöitä fysioterapeuteille ja opiskelijoille

Palkkaamme jatkuvasti fysioterapeutteja, fysioterapiaopiskelijoita ja urheilualan tuntijoita osa-aikaisiin myynti- ja koulutustehtäviin. Odotamme erityisesti aktiivista asennetta, sitoutumista tuotteeseemme ja myynti- ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Tehtäviä saatetaan tarjota lyhyelläkin varoituksella.

Tarjoamme tehtävään perusteellisen koulutuksen. Tehtävän palkkaus muodostuu pohjapalkasta ja myyntituloksiin sidotusta bonuksesta. Kasvava yrityksemme tarvitsee jatkuvasti uusia tuloksentekijöitä. Osaajille voimme tarjota jatkossa mahdollisesti myös kesätyömahdollisuuksia ja jopa kokopäiväistä työsuhdetta.

Lisätietoja paikalliselta myyntipäälliköltä. Voit myös lähettää hakemuksesi suoraan osoitteeseen rekry@footbalance.com.