Tarinat

01 helmikuu 2017

Poikani valitteli usein koripalloilun jälkeen kipeytyneitä akillesjänteitään. Hankin hänelle FootBalance-pohjalliset koripallo- ja vapaa-ajan kenkiin. Kipuilu loppui siihen. Tämä on erittäin konkreettinen esimerkki FootBalance-pohjallisten toimivuudesta. Mahtavaa!

12 heinäkuu 2016

FootBalance Performance -pohjalliset ovat tehneet hyvistä pyöräilykengistäni huomattavasti paremmat. Alkuperäisiin pohjallisiin verrattuna ne tarjoavat huomattavasti parempaa tukea ja parantavat voimansiirtoa. Jalkani eivät väsy lainkaan, eikä jalkapohjissa tunnu painepisteitä, kuten jäykkien pyöräilykenkien kanssa usein tapahtuu. Suosittelen todellakin näitä kaikille aktiivipyöräilijöille ja varsinkin niille, jotka ajavat jäykkäpohjaisilla kengillä.

12 heinäkuu 2016

Olen ammattilaisgolfaaja LPGA Symetra Tourilla ja olen käyttänyt pohjallisia useita vuosia. Tutustuin hiljattain FootBalance QuickFit -pohjallisiin ja ihastuin niihin täysin. Pohjallisia on todella helppo käyttää ja ne tarjoavat jaloilleni sopivasti tukea. Kävelen 18 reiän kierroksen päivittäin eikä kävely voisi tuntua mukavammalta. Suosittelen kokeilemaan QuickFit-pohjallisia!

06 elokuu 2015

FootBalancen yksilöllisten pohjallisten ansiosta pystyn nyt kävelemään kunnolla, kun aiemmin jalkani kääntyivät sisäänpäin. Myös selkäkipuni ovat helpottaneet aloitettuani pohjallisten käytön.

08 heinäkuu 2015

FootBalancen yksilölliset pohjalliset ovat yksinkertaisesti markkinoiden parhaat urheilu- ja jokapäiväiseen käyttöön. Jokainen tuote on toistaan parempi, Dynamic Bluesta Maxiin ja Gameen (keltainen pohjallinen), joka on mielestäni kaikista paras. Kärsin ennen penikkataudista, mutta alettuani käyttää FootBalancen yksilöllisiä pohjallisia se ei enää vaivaa. FootBalance-pohjalliset ovat yksinkertaisesti parhaat!

08 heinäkuu 2015

Hankin FootBalancen yksilölliset pohjalliset Lontoon Ideal Home -messuilta ennen kuin lähdin vaellukselle Espanjaan. FootBalancen pohjalliset kengissäni kävelin 500 mailia 6 viikon aikana. Vaikka maasto oli paikoin vaativaa Pyreneiden ja Cantabrian vuoristoissa, minulla ei ollut lainkaan jalkakipuja eikä rakkoja. Molemmat jalkani on leikattu 1960-luvulla korkeiden kaarien vuoksi. Pohjalliset tuntuivat suoristavan jalkani eivätkä olisi voineet olla mukavammat. Olen hyvin tyytyväinen ja melko yllättynytkin pohjallisten tehokkuudesta. Olen iloinen, että tein pikaisen päätöksen ostaa ne.

08 heinäkuu 2015

FootBalancen yksilölliset pohjalliset tarjoavat erinomaisen tuen. Jaloissani on hyvin korkeat kaaret, ja kun pohjalliset muotoiltiin jalkojeni mukaan, tunsin heti fantastisen tuen. Treenasin ja juoksin maratonin - ennen pohjallisten hankkimista kiusanneet vaivat ovat kadonneet!

08 heinäkuu 2015

Minulla on ylipronaatiota ja yleensä selkä- ja lonkkakipuja vaikka kävelisin vain muutaman mailin. FootBalance-pohjallisten avulla suoritin puolimaratonin täysin kivuitta!

08 heinäkuu 2015

FootBalancen yksilöllisten pohjallisten avulla tuntuma polkimiin on vakaa pyöräillessä, ja pohjalliset tarjoavat mukavuutta juoksukenkiini.

08 heinäkuu 2015

FootBalancen yksilölliset pohjalliset tarjoavat paremman tuen kävellessä ja seisoessani pitkiä aikoja.