Ryhdy yhteistyöhön kanssamme

/ Ryhdy yhteistyöhön Footbalancen kanssa

Oletko kiinnostunut tarjoamaan Footbalance-pohjallisia liikkeessäsi tai fysioterapiaklinikallasi? Ota yhteyttä!

Footbalancen vähittäiskauppakonsepti tarjoaa monipuolisen valikoiman urheilu- ja kenkäkauppoihin sekä kunto- ja hyvinvointikeskuksiin. Footbalance Medical taas on räätälöity erityisesti fysioterapeuteille. 

Footbalance toimii läheisessä yhteistyössä partnereittensa kanssa. Tärkeämpää kuin uusien ovien avaaminen, on rakentaa strategista ja kestävää yhteistyötä. Yhdessä etsimme parhaan tavan optimoida Footbalance kunkin jälleenmyyjän liiketoimintaa parhaiten tukevaksi.

Ota yhteyttä niin keskustellaan, miten Footbalance sopisi juuri teidän tarpeisiinne ja tuotevalikoimaan.

/ Kilpailuetua Footbalance-pohjallisilla

Footbalance on innovatiivinen tapa parantaa hyvinvointia ja jalkojen terveyttä. Footbalance on ainoa yritys maailmassa joka tarjoaa asiakkaille henkilökohtaisen jalka-analyysin ja 100 % yksilölliset pohjalliset alle 10 minuutissa. Pohjalliset muotoillaan liikkeessä täysin asiakkaan jalan mukaan, ja ne ovat heti käyttöönotettavissa.

Kuluttajat haluavat entistä enemmän henkilökohtaista palvelua. Footbalance tukee palvelu- ja asiakaslähtöisen liikkeen imagoa. Lisäksi se nostaa liikkeen mielikuvaa asiantuntevana ja aktiivisena edelläkävijänä ja vahvistaa asiakasuskollisuutta.

Footbalance-konsepti on varta vasten suunniteltu vähittäiskauppaympäristöön. Tietokoneavusteinen jalka-analyysi tekee jalkineiden suosittelusta nopeaa ja helppoa. Footbalance-koulutukset parantavat työntekijöiden tietotasoa alaraaja-ongelmista, vaivojen syntyperistä ja ratkaisuista.

Footbalancen eri malleista löytyy sopiva jokaiselle liikkeelle. Strategisena partnerina räätälöimme tuotevalikoiman ja markkinointimateriaalit juuri sinulle sopiviksi.

Footbalancen lanseeraus San Diegossa ylitti kaikki odotuksemme, ja tuomme nyt konseptin kaikkiin liikkeisiimme.  Road Runner Sports tunnetaan asiantuntijuudesta, ja Footbalance vahvistaa tätä mielikuvaa.”

- August Dyess, Senior Program Manager, Road Runner Sports

Footbalance on tuonut liikkeisiimme aivan uuden asiakasryhmän. Lisäksi olemme myyneet enemmän premium-luokan kenkiä, sillä Footbalance-analyysi lisää asiakkaiden tietoisuutta siitä, kuinka tärkeä jalan oikea asento on.”

- Markku Toponen, Marketing Director, Intersport Finland

Aloitimme ensimmäiset pilottimme kesäkuussa 2008, ja Footbalancen vastaanotto oli uskomaton! Footbalance on nostanut myyntiämme merkittävästi. Lisäksi henkilökuntamme on ottanut uutuuden innostuneesti vastaan, koska se nostaa myös heidän asiantuntijuuttaan jalkoihin ja kenkiin liittyvissä kysymyksissä.”

- Geir-Olav Killingstad, Marketing Director, Intersport Norway

 

Paranna kilpailuasemiasi. Ota yhteyttä niin katsotaan miten Footbalance sopisi juuri sinun liiketoimintaasi. 

Lue lisää konseptistamme »

 

/ Footbalance osaksi menestyksekästä hoitotyötä

Haluaisitko tarjota asiakkaillesi johtavaa alaraajaterapiaa? Lisää Footbalance Medical hoitovalikoimaasi!

Footbalance Medical tarjoaa luotettavan, nopean ja edullisen tavan tehdä asiakkaalle yksilöllinen alaraaja-analyysi ja sen perusteella muotoillut pohjalliset.

Fysioterapeuttinen kehittämä Footbalance Medical mallisto on suunniteltu tukemaan kustannustehokasta hoitoa laajalle asiakasryhmälle, joiden hoitoon kuuluu olennaisena osana jalkojen asennon korjaaminen oikeaan asentoon. 

Footbalancen dynaamiset pohjalliset, analyysityökalut ja nopea muotoiluprosessi tehostavat potilastyötäsi. Footbalance Medicalia hoitotyössään käyttävät kertovat, että aikaa jää nyt enemmän itse potilaalle, ja he ovat saaneet myös uusia asiakkaita. Tässä muutamia kommentteja: 

Footbalance Medical järjestelmän kautta työnkuvani on monipuolistunut. Olen saanut uuden tyyppisiä asiakkaita sekä pystyn paremmin auttamaan entistä asiakaskuntaani heidän ongelmissaan.”

-Niko Rotko, Hoitopiste Rotko ky, Helsinki, Finland

Pohjalliset ovat loistava tapa täydentää muuta fysioterapiaa. Materiaali on helppo työstää ja muokata. Se, että asiakas saa pohjallisen heti mukaansa eikä jälkikäteen kuten ennen, mahdollistaa paljon paremman hienosäädön.”

- Jukka Ritola, Physiotherapist, OMT, Finland

Tarjoa asiakkaillesi ratkaisuksi Footbalance Medical. Ota yhteyttä ja pyydä henkilökohtainen Footbalance Medical esittely!

Lue lisää Footbalance Medicalista »