Uutisia

18 marraskuu 2014

/FootBalancen yhteistyö talvilajien kanssa syvenee

FootBalancen yhteistyö Suomen hiihdonopettajat ry:n (SHOry) sekä Ski Sport Finlandin kanssa saa tänä syksynä jatkoa, kun FootBalance lanseeraa uudet ja ainutlaatuiset Ski Sport -grafiikalla varustetut pohjalliset.

Ski Sport -pohjalliset mahdollistavat monojen räätälöinnin täydellisen istuviksi. Pohjalliset ohjaavat jalkaa oikeaan asentoon, jolloin paino jakautuu tasaisesti koko jalkapohjalle ja kehon linjaus paranee. Hyvän iskunvaimennuksen ansiosta pohjalliset ehkäisevät rasitusvammoja ja vähentävät kudoksille ja nivelille aiheutuvaa rasitusta.

FootBalancen Ski Sport -mallistosta löytyy kaksi erilaista pohjallismallia. Ski Sport Race on alppimaajoukkueen kanssa yhteistyössä kehitetty pohjallinen, joka räätälöidään asiakkaan jalkojen mukaan paikan päällä myymälässä. Ski Sport QuickFit -pohjalliset voi puolestaan ostaa mukaansa suoraan hyllystä ja muotoilla vasta kotona. Osa Ski Sport -pohjallisten myynnin tuotosta ohjataan suoraan Ski Sport Finlandin toimintaan. Pohjallisia myyvät valikoidut Intersport-liikkeet.

Yhteistyöllä SHOry:n kanssa pyritään parantamaan hiihdonopettajien työssä jaksamista ja hyvinvointia. Pitkiä päiviä rinteessä viettävillä opettajilla jalat ja selkä ovat kovalla rasituksella etenkin, jos jaloissa esiintyy jonkinasteista virheasentoa. Suomalaisen FootBalancen yksilölliset pohjalliset ohjaavat jalkaa oikeaan asentoon sekä antavat mukavuutta ja istuvuutta monoihin ja jalkineisiin. Tätä kautta myös suorituskyky paranee. Mahdolliset virheasennot havaitaan FootBalancen konseptiin kuuluvan jalka-analyysin avulla.

FootBalance on SHOry:n ja alppimaajoukkueen virallinen varustetoimittaja. Alppimaajoukkueen lisäksi pohjallisia käyttävät mm. SHOry:n Demo Team sekä kouluttajat.

Lisätietoja: Myyntipäällikkö ja fysioterapeutti Olli Lehtonen, FootBalance: 050 372 8916