Räätälöityä mukavuutta kaikkiin kenkiin

 

Mukavat ja hyvin istuvat jalkineet tuovat lisää itsevarmuutta ja tekevät kaikesta tekemisestä miellyttävämpää. Kuka ei olisi joskus kärsinyt huonosti istuvien jalkineiden tuomasta epämukavuudesta? Kun sinun ei tarvitse murehtia jaloistasi, voit keskittyä itse hetkeen - työ- tai urheilusuoritukseen, tai vaikkapa nähtävyyksien katseluun.

Footbalancen yksilöllisten pohjallisten avulla pääset nauttimaan räätälöidystä istuvuudesta kaikissa jalkineissasi - järkevään hintaan. Pohjalliset muotoillaan yksilöllisesti vasemmalle ja oikealle jalalle, ja tarjoavat juuri sen tuen mitä jalkasi tarvitsevat jalkatyypistäsi riippumatta. Jalkojesi väsyminen vähenee kun jalkasi ovat kunnolla tuetut, ja voit nauttia mukavuudesta ja istuvista kengistä koko pitkän päivä ajan.

Täydellisesti jalkojesi mukaan muotoillut pohjalliset saavat kaikki jalkineet tuntumaan kuin sinulle räätälöidyiltä. Laajasta pohjallisvalikoimasta löytyy sopiva pohjallinen kenkään kuin kenkään. Valittavana on eri paksuisia, pehmusteisia ja hillitympää tai voimakkaampaa tukea tarjoavia pohjallisia kaiken tyyppisiin kenkiin ja aktiviteetteihin.

Sinulla ei tarvitse olla jalan virheasentoa nauttiaksesi pohjallisten tarjoamasta mukavuudesta ja hyödyistä. Pohjallistemme avulla kaikki voivat räätälöidä kävelykengistä, saappaista tai urheilukengistä itselle täydellisesti istuvat, ja tehdä huonosti tukevista tai tasapohjaisista kengistä mukavammat ja terveellisemmät pitää.

Mikset kokeilisi eroa jo tänään?

Löydä lähin myyntipisteesi »

/ Täydellistä istuvuutta ja lisää itsevarmuutta

Footbalance-pohjalliset tekevät kengistäsi täydellisesti istuvat jalkatyypistäsi riippumatta. Vasemmalle ja oikealle jalalle 100 %:sti muotoillut pohjalliset tarjoavat juuri sitä yksilöllistä tukea jota jalkasi tarvitsevat. Laajan pohjallismallistomme avulla voit saada täydellisen istuvuuden lähes tulkoon kaikkiin jalkineisiisi.