/ Footbalancen hyödyt

Innovatiivisilla Footbalance-pohjallisilla saat tukipohjallisten hyödyt järkevään hintaan. Footbalance mahdollistaa  jalka-analyysin ja yksilöllisten pohjallisten muotoilun alle 10 minuutissa. Pohjalliset muotoillaan yksilöllisesti vasempaan ja oikeaan jalkaan, mikä takaa täydellisen istuvuuden kummallekin jalalle riippumatta eroavaisuuksista kaarissa ja jalkojen muodoissa. Pohjalliset ovat heti valmiit kokeiltavaksi ja käytettäväksi.

Footbalance-pohjalliset tukevat jalkojesi oikeaa linjausta mikä mahdollistaa jalan luonnollisen toiminnan ja tukee koko kehosi ryhtiä ja asentoa. Pohjallisten patentoitu dynaaminen ydin pitää jalkojesi lihakset aktiivisina. Tutkimukset osoittavat, että kehon suora linjaus parantaa ja tehostaa biomekaniikkaa ja pienentää rasitusvammojen todennäköisyyttä. Kunnollinen tuki vähentää jalkojen väsymistä ja parantaa verenkiertoa.

Footbalancen kattava pohjallismallisto tarjoaa laajan valikoiman erilaisia vaimennuksia ja tukia, mikä mahdollistaa lähes kaikkien jalkineiden räätälöinnin istuviksi ja mukaviksi - niin urheiluun, työhön kuin vapaa-aikaan.

Lisää terveyttä, mukavuutta ja suorituskykyä?

Kokeile Footbalancen pohjallisia jo tänään lähimmässä myyntipisteessä tai tapahtumassa. »

 

/ Muotoiltu juuri sinun yksilöllisille jaloillesi

Footbalance-pohjalliset muotoillaan yksilöllisesti oikealle ja vasemmalle jalallesi.

Miksi yksilöllisyys on tärkeää?

Yksinkertaisesti: yksilöllisyys tarjoaa parhaan mahdollisen tuen. Jalkasi ovat yksilölliset, valmiiksi muotoillut pohjalliset eivät ole. Lisäksi ne tarjoavat vasemmalle ja
oikealle jalalle täysin samanlaista ratkaisua, vaikka suurimmalla osalla meistä jalat saattavat poiketa paljonkin toisistaan.

Footbalance-pohjalliset tarjoavat molemmille jaloille yksilöllistä tukea ja mukavuutta. Kun pohjallinen muotoillaan molempiin jalkoihin, ne vastaavat tarkasti jalkojesi yksilöllisiä kaaria ja muotoja jalkatyypistäsi ja jalkojen välisistä eroista riippumatta.

Löydä lähin muotoilupaikkasi »

Lisää terveyttä asianmukaisella istuvuudella

Tutkimusten mukaan tukipohjalliset korjaavat jalan virheasentoja, jotka usein aiheuttavat ongelmia koko kehossa. Harvoin kuitenkaan tullaan ajatelleeksi, että apua saa vain hyvin istuvista pohjallisista. Huonosti istuvat pohjalliset saattavat korjata jalan epäterveelliseen väärään asentoon, joka saattaa aiheuttaa häiriöitä jalan liikkuvuudessa tai vääristää koko kehon asentoa. Huonosti istuvat pohjalliset aiheuttavat helposti myös hankaumia, mustelmia ja ne tuntuvat epämukavilta. Yksilöllinen muotoilu on ainoa tapa varmistaa täydellinen istuvuus.

Dynaamiset Footbalance-pohjalliset tukevat jalkaa ilman epäterveellistä kovuutta ja  jäykkyyttä joka estäisi jalan luonnollisen toiminnan. Footbalance-malliston erilaiset leveydet, pehmusteet ja tuen jäykkyydet mahdollistavat pohjallisten räätälöinnin juuri omia tarpeitasi palvelevaksi.

Löydä juuri sinun tarpeillesi sopiva pohjallinen »

Eivätkö yksilölliset pohjalliset ole kalliita?

Footbalance-pohjalliset eivät ole! Verrattuna perinteisiin tukipohjallisiin, Footbalance-pohjalliset valmistetaan helposti, nopeasti ja kohtuulliseen hintaan. Pohjalliset muotoillaan alle kymmenessä minuutissa ja voit aloittaa niiden käytön saman tien.

Lue lisää pohjallisten muotoilusta »

/ Lisäenergiaa jaloillesi

Footbalance-pohjallisten dynaaminen ydin tuo lisäenergiaa askellukseesi. Kevyt pohjallinen antaa jalallesi tarvittavan tuen kuitenkaan lukitsematta sitä paikoilleen. Tämän mahdollistaa pohjallistemme dynaaminen ydin, joka on joustava mutta säilyttää silti täydellisesti muotonsa.

Jotta jalat pysyisivät terveinä ja hyvässä kunnossa, tulee jalkalihasten pysyä aktiivisina. Tukipohjalliset ovat usein liian kovia ja jäykkiä, eivätkä ne anna periksi normaalin liikkeen alla. Tämä estää jalan luonnollisen liikkeen ja ajan kanssa passivoi jalan lihaksia.

Footbalance-pohjalliset taas ovat dynaamiset: ne tukevat riittävästi jalkaa ja estävät liiallisen pronaation, mutta joustavat silti palauttaen energiaa takaisin askelsykliin. Dynaaminen energia auttaa käyttämään jalan nikamia, lihaksia, jänteitä ja nivelsiteitä. Tämä pitää jalat aktiivisina, terveinä ja jäntevinä ja tehostaa jalan nikamien, lihasten, jänteiden ja nivelsiteiden käyttöä.

Varmistaaksemme, että kaikki saisivat tarvitsemaansa räätälöityä lisäenergiaa jaloillensa, olemme kehittäneet eri pohjallismalleja eri ihmisille ja eri tarkoituksiin. Kuitenkin yhteistä kaikille pohjallisillemme on, että ne ovat kevyitä ja tarjoavat tehokkaan tuen, joka lisää suorituskykyä.

Ota haaste vastaan ja huomaa ero jo tänään!

Löydä lähin myyntipisteesi »

/ Seitsemän askelta Footbalanceen

In the Footbalance system your insoles are rapidly custom molded for your needs based on a personal foot analysis:

1. Jalkasi kaaret analysoidaan podoskoopin eli peilipöydän avulla.

 

 

2. Nilkkasi kuvataan ja niiden asento analysoidaan tietokoneen avulla.

 

 

3. Lämmitetty pohjallisaihio laitetaan muotoilutyynyn päälle.

 

 

4. Footbalance asiantuntija muotoilee pohjalliset erikseen vasempaan ja oikeaan jalkaan varmistaen, että linjauksesi on suora ja että jalkasi ovat neutraalissa asennossa.

 

5. Muotoilun jälkeen Footbalance-asiantuntija varmistaa, että pohjallinen mukailee täydellisesti jalkapohjasi muotoja.

 

 

6. Tarvittaessa pohjallinen leikataan jalkineeseen sopivaksi.

 

 

7. Yksilölliset Footbalance-pohjallisesi ovat käyttöönottoa vaille valmiit.Koko prosessi kestää vain 10 minuuttia, mikä ei ole paljon jalkojesi hyvinvoinnista.

 

Suosittelemme useamman parin hankkimista samalla kerralla. Näit saat omat pohjalliset eri käyttötarkoituksiin: esimerkiksi ohuemmat arkikenkiin ja hyvin vaimentavat urheilujalkineisiisi.

Footbalance-pohjalliset hoitavat jalkojasi heti ensimmäisestä askeleesta, kun aloitat niiden säännöllisen käytön.

Löydä lähin myyntipisteesi »