/ Ratkaisu vaikeisiin jalkaongelmiin

Footbalance Medical-pisteessä jalan ongelmiin erikoistunut fysioterapeutti suorittaa alaraaja-analyysin, jolla testataan jalkaterän, nilkan, polven ja lonkan liikeradat. Samalla tarkastetaan nivelsiteiden tuki- ja lihasvoima sekä alaraajojen ja selän yhteistoiminta. Tehdyn analyysin perusteella fysioterapeutti saa tarpeelliset tiedot alaraajojen ongelmista ja voi näin muotoilla asiakkaan omiin tarpeisiin mahdollisimman hyvin sopivat pohjalliset.

Pohjalliset muotoillaan jalan ollessa suorassa asennossa. Lisäksi niihin rakennetaan tarpeen mukaan pehmusteet ja yksilölliset kiilaukset ohjaamaan alaraajojen toimintaa kohti keskiasentoa ja luonnollista liikettä. Hoito-ohjelma saattaa sisältää myös manuaalista käsittelyä, erilaisia kivunhoitoja sekä yksilöllisen kuntoutus- ja seurantaohjelman. Tutkimukset ja hoito kuuluvat Kelan korvauksen piiriin, kun alaraajatutkimukseen tullaan lääkärin lähetteellä.

/ FootBalance Medical-konsepti

Jalan virheasentoja korjaavat Footbalance-pohjalliset avaavat terveydenhuollon ammattilaiselle aivan uudenlaisia mahdollisuuksia tarjota parempaa ja edullisempaa hoitoa jalkaongelmista kärsiville asiakkaille.

Footbalance Medical tarjoaa luotettavan, nopean ja edullisen tavan tehdä asiakkaalle yksilöllinen alaraaja-analyysi ja sen perusteella muotoillut pohjalliset. Muotoiluyksikkömme mahdollistaa nopean pohjallisten muotoilun suoraan asiakkaan jalan mukaan, ilman aikaavievää mallin ottoa. Istuvuuden voi tarkistaa samalla käynnillä, mikä säästää aikaa, alentaa kustannuksia ja lisää asiakastyytyväisyyttä.

Patentoitu dynaaminen ydin pitää jalan lihakset aktiivisina. Pohjallisemme ennemminkin aktivoivat kun passivoivat jalan lihaksia ja toimintaa ja tehostavat hoidon vaikutusta.

Tarjolla on useita pohjallisia eri jäykkyyksillä ja iskunvaimennuksella. Medical-mallisto sisältää lisäksi erilaisia kiiloja ja vahvikkeita, joilla voit nopeasti ja tarkasti viimeistellä pohjallisen jokaisen potilaan yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Oireiden lieventyessä voi olla tarpeellista vähentää pohjallisen jäykkyyttä. Nopean muotoilutekniikan ansiosta voit tarvittaessa tehdä helposti uuden pohjallisen kevyemmällä tuella.

Footbalance Medical-konsepti sisältää jalka-analyysiin ja yksilöllisten pohjallisten valmistamiseen tarvittavat laitteistot, pohjallismateriaalit, kiilapalat, pehmusteet ja koulutuksen sekä valmiit markkinointimateriaalit.

Tarjoa asiakkaillesi yksilöllinen ja edullinen hoitoratkaisu. Pyydä Footbalance Medical-konseptin esittely!

 

"Asiakkaat ovat olleet erittäin tyytyväisiä Footbalance-pohjallisiin. Varsinkin juoksijat ja liikunnalliset asiakkaat ovat kehuneet alaraajojen kuormituksen vähentyneen pohjallisten ansiosta."

Pasi Lambacka, Physiotherapist, Finland
8

Tilaa uutiskirjeemme / Rekisteröi pohjallisesi

Tästä voit tilata FootBalancen uutiset, vinkit ja tarjoukset suoraan sähköpostiisi. Halutessasi voit myös rekisteröidä pohjallisesi!