Ilmainen jalka-analyysi

Tiedätkö jalkatyyppisi? Kärsitkö ylipronaatiosta? Millaiset jalan kaaret sinulla on? Ilmainen Footbalance-jalka-analyysi tarjoaa vastauksen muun muassa näihin kysymyksiin. Samalla opit, miten jalkojesi asento vaikuttaa kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi

Analyysin aikana Footbalance asiantuntija analysoi jalkojesi kaaret ja nilkan asennon. Seisoessasi podoskoopin päällä asiantuntija tekee tietokoneavusteisen jalka-analyysin, joka auttaa jalkatyyppisi määrittämisessä. Analyysin avulla asiantuntija suosittelee juuri sinulle sopivaa kenkätyyppiä. Pohjallisten muotoilu tapahtuu nopeasti ja voit kokeilla niitä kaupassa ennen ostopäätöstä.

Analyysiä varten ei tarvitse varata aikaa. Jalka-analyysi ja pohjallisten muotoilu vie vain noin kymmenen minuuttia. Footbalance-pisteet sijaitsevat kätevästi urheilu- ja kenkäkaupoissa.

On arvioitu että yli 70 % väestöstä kärsii jonkinasteisesta jalan virheasennosta. Silti vain harva tietää oman jalkatyyppinsä. Oman jalkatyypin tunteminen auttaa valitsemaan oikeanlaiset jalkineet ja pitämään parempaa huolta jaloistasi. Jalkatyypin tietäminen helpottaa myös ongelmien tunnistamista, ja auttaa vähentämään tiettyjä toistuvia rasitusvammoja.

Urheilu- ja kenkäkauppojen lisäksi voit tavata Footbalancen asiantuntijan useissa erilaisissa tapahtumissa, tai kutsua asiantuntijan työpaikallesi.

 

Käy jalka-analyysissä jo tänään ja näe jalkasi aivan uudessa valossa! 

Löydä myyntipiste tai tapahtuma lähellä sinua »