Blogi

FootBalance on tänä vuonna mukana tukemassa Team Rynkebytä, Pohjoismaiden näkyvintä hyväntekeväisyysprojektia. Team Rynkebyn joukkueet pyöräilevät joka vuosi Pariisiin kerätäkseen varoja syöpää sairastaville lapsille ja heidän perheilleen.

Syksy on aluillaan ja niin pienet kuin vähän suuremmatkin lapset ja nuoret suuntaavat taas koulutielle. Turvallista koulutietä toivovat luonnollisesti kaikki, mutta oletko ajatellut koululaisten jalkojen hyvinvointia?

On taas ystävämyynnin aika! Tule toimistollemme Vantaan Tammistoon päivittämään pohjallisesi. Muotoilemme mallistosta poistuvia FootBalancen 100 % yksilöllisiä pohjallisia sekä 100 % yksilöllisiä sandaaleita mukavaan ystävähintaan 50 % alennuksella! 

Pyöräilykausi on alkanut vauhdilla aurinkoisten kelien myötä. Kokosimme muutamia vinkkejä, joiden avulla pääset turvallisesti pyöräilyn makuun.

1 Pyöräsi kaipaa huolenpitoa

Talentum Oyj:n toimitusjohtajana toimiva Aarne Aktan alkoi käyttää FootBalancen yksilöllisiä pohjallisia kolme vuotta sitten. Aktan on aktiivinen liikkuja - hän treenaa 5-6 kertaa viikossa. Lajikirjoon kuuluvat koripallo, jääkiekko, salibandy, crossfit, bodypump sekä jooga.

Aktanin päälaji on koripallo, eikä hänkään ole säästynyt vammoilta. Polvissa on rustopintavaurio ja kulumia, molemmat polvikierukat ovat myös revenneet. Siksi hän on tarkka kengistä ja pohjallisista, joita käyttää.

Kevätkelien myötä juoksun harrastajat alkavat tutkailla vanhoja juoksuvarusteitaan kriittisesti: olisiko aika tehdä pientä päivitystä? Näin uuden juoksukauden alussa onkin hyvä arvioida, kannattaisiko hankkia uudet juoksujalkineet. Ja kivahan se on muutenkin tutkailla kevään sporttivarusteiden tarjontaa, ihan jo vaikka inspiraation kannalta.

Tarvitsenko uudet jalkineet?

Kevät on täällä, juoksupolut kuoriutuvat lumesta ja jäästä, ja juoksukuume alkaa nousta. Kun suuntaat lenkkipoluille ja herättelet itseäsi talviunesta, on omasta kehosta pidettävä erityisen hyvää huolta – näin huolehdit samalla myös mahdollisten rasitusvammojen ennaltaehkäisystä.

Pertti Torstila on suurlähettiläs ja pitkän uran maailmalla tehnyt ulkopolitiikan ammattilainen. Hän toimii tällä hetkellä Suomen Punaisen Ristin puheenjohtajana. Torstila on myös intohimoinen liikuntaihminen ja harrastaakin monia lajeja suunnistuksesta golfiin ja tenniksestä hiihtoon.

Maija Lehtonen työskentelee Helsingissä matkatoimistossa. Maijan harrastuksiin kuuluu muun muassa kävely sekä laskettelu, ja hän on käyttänyt FootBalancen yksilöllisiä pohjallisia jo yli kahdeksan vuotta niin lenkki- ja vapaa-ajan kengissä kuin työkengissäkin.

Videosarjamme toisessa osassa 41-vuotias Sami Mäkinen kertoo FootBalance-kokemuksistaan. Sami on käyttänyt pohjallisia noin viisi vuotta enimmäkseen juoksukengissä. Hän on aktiivinen juoksun harrastaja ja hän juokseekin pitkiä polkujuoksukilpailuja, sekä pistesuunnistuksen tapaisia rogaining-kilpailuja, jotka vaativat jaloilta paljon.

FootBalancen blogista

saat tietoa tuoteuutuuksista ja vinkkejä, jotka auttavat sinua pysymään aktiivisena FootBalancen kanssa!