Blogi

/Tukea koulutielle!

Syksy on aluillaan ja niin pienet kuin vähän suuremmatkin lapset ja nuoret suuntaavat taas koulutielle. Turvallista koulutietä toivovat luonnollisesti kaikki, mutta oletko ajatellut koululaisten jalkojen hyvinvointia?

Tuunaa tennarit terveellisemmiksi

Nuoret suosivat paljon tennareita, mikä ei kuitenkaan ole jalkojen terveydelle kovin suotuisaa. Tasapohjaisissa ja löysävartisissa tennareissa kun jalka ei saa minkäänlaista tukea. Lisäämällä kenkiin FootBalancen QuickFit-pohjalliset jalat saavat kaipaamaansa tukea – pohjalliset ovat helppo, nopea ja edullinen tapa saada kenkiin mukavuutta ja istuvuutta.

Helppo muokata kotona

Raikkaan väriset FootBalance QuickFit-pohjalliset on suunniteltu vapaa-aikaan ja urheiluun ja ne sopivat lähes kaikkiin jalkineisiin. Pohjalliset on helppo muokata kotona täysin omien jalkojen mukaisiksi. Pohjalliset lämmitetään 80-asteisessa kotiuunissa ja asetetaan tämän jälkeen jalkineisiin. Noin viiden minuutin kävely auttaa pohjallisia muotoutumaan omien jalkojen mukaan samalla, kun patentoitu ydin mahdollistaa jalan optimaalisen ja luonnollisen liikkeen. Pohjalliset voi myös sujauttaa kenkiin ilman lämmitystä, jolloin ne muotoutuvat vähitellen jalan omien muotojen mukaan.

FootBalance-pohjalliset sallivat jalan luonnollisen iskunvaimennuksen eli pronaation ja samalla aktivoivat jalan lihaksia sekä vahvistavat niitä.

QuickFit-pohjallinen lisää jalkineiden mukavuutta, sillä pohjallinen muotoutuu omaan jalkaan sopivaksi ja lisää jalkineen istuvuutta. Jos jalkaterän asennossa tai askelluksessa on ongelmia, on urheiluliikkeessä analyysin pohjalta tehty räätälöity pohjallinen paikallaan, fysioterapeutti, FootBalancen myyntipäällikkö Olli Lehtonen opastaa.

Mallistossa on yhteensä neljä erilaista pohjallista: kahdella eri lestinleveydellä ja kahdella jalan pitkittäiskaaren eli holvikaaren tuen korkeudella. Tämä varmistaa pohjallisten sopivuuden lähes kaikille jalka- ja jalkinetyypeille. 

Pohjallisia on saatavana koossa 35–50. Löydä lähin FootBalance-jälleenmyyjäsi täältä, tai tilaa pohjalliset kätevästi verkkokaupastamme.