Etsi sopiva tuote
Valitse tuotekategorian mukaan
Valitse aktiviteetin mukaan

Jalkapallo - Pelaa paremmin Footbalancen avulla

Jalkapallo vaatii jaloiltasi ja nilkoiltasi paljon. Footbalance-pohjalliset tarjoavat sopivan tuen jaloillesi ja tehostavat biomekaniikkaasi, mikä lisää suorituskykyä, parantaa iskunvaimennusta, tasapainoa ja pallonhallintaa.

Jalkojen ja nilkkojen virheasento vaikuttaa epäedullisesti koko kehosi asentoon heikentäen tehokkuutta, kontrollia ja kestävyyttä.

Ilman kunnollista tukea ylipronatoiva jalka kääntyy sisäänpäin. Jalka "antaa periksi" potkun alta, jolloin osa voimasta ja tarkkuudesta katoaa. Juostessa voima ei kohdistu 100 %:sti suoraan alustaan, mikä heikentää tehoja erityisesti nopeissa suunnanvaihdoissa ja kiihdytyksissä.

Pelaaja voi juosta yhden ottelun aikana jopa 10 kilometriä. Juostessa alustasta kehoon kohdistuva voima on vähintään 3 - 5 kertaa kehosi oma paino. Jalan virheasento heikentää kehon omaa iskunvaimennusmekanismia ja aiheuttaa epäterveellistä kuormitusta polville, lonkalle ja alaselälle. Ajan myötä seurauksena saattaa olla rasitusvammoja, kipuja ja nivelpintojen ennenaikaista kulumista.

Riittävää tukea Footbalance-pohjallisilla:

Footbalance-pohjalliset tukevan jalan oikeaa asentoa ja auttavat saavuttamaan paremman pallon hallinnan, tehokkaamman työntövoiman ja parantuneen iskunvaimennuksen.

Jalkojen oikea asento ja linjaus parantaa yleistä biomekaniikkaa, mikä auttaa kehoasi toimimaan niin kuin sen pitää. Jalkatyöskentelystä ja potkuista tulee tehokkaampia, ja tarkkuus sekä kontrolli paranee. Voima kohdistuu tarkemmin suoraan alustaan lisäten kestävyyttä ja tuoden tehoa sprintteihin. Koko kehoon kohdistuvien voimien haittavaikutukset pienenevät kun jalkojen iskunvaimennuskyky paranee.

Jalkojesi mukaan muotoillut Footbalance-pohjalliset räätälöivät jalkapallokengistäsi tukevat ja istuvat.

Poikani valitteli usein koripalloilun jälkeen kipeytyneitä akillesjänteitään. Hankin hänelle FootBalance-pohjalliset koripallo- ja vapaa-ajan kenkiin. Kipuilu loppui siihen.

Ilkka A, Espoo
8 20

FootBalance Performance -pohjalliset ovat tehneet hyvistä pyöräilykengistäni huomattavasti paremmat. Alkuperäisiin pohjallisiin verrattuna ne tarjoavat huomattavasti parempaa tukea ja parantavat voimansiirtoa.

Martin W, Ruotsi
13

Olen ammattilaisgolfaaja LPGA Symetra Tourilla ja olen käyttänyt pohjallisia useita vuosia. Tutustuin hiljattain FootBalance QuickFit -pohjallisiin ja ihastuin niihin täysin.

Olivia Jordan-Higgins, USA
18

FootBalancen yksilöllisten pohjallisten ansiosta pystyn nyt kävelemään kunnolla, kun aiemmin jalkani kääntyivät sisäänpäin. Myös selkäkipuni ovat helpottaneet aloitettuani pohjallisten käytön.

Marie McM, Irlanti
8

FootBalancen yksilölliset pohjalliset ovat yksinkertaisesti markkinoiden parhaat urheilu- ja jokapäiväiseen käyttöön. Jokainen tuote on toistaan parempi, Dynamic Bluesta Maxiin ja Gameen (keltainen pohjallinen), joka on mielestäni kaikista paras.

Declan Corcoran, erotuomari, Irlanti
8 14

Hankin FootBalancen yksilölliset pohjalliset Lontoon Ideal Home -messuilta ennen kuin lähdin vaellukselle Espanjaan. FootBalancen pohjalliset kengissäni kävelin 500 mailia 6 viikon aikana.

Ray M, Rochester, Kent, UK
8 12

FootBalancen yksilölliset pohjalliset tarjoavat erinomaisen tuen. Jaloissani on hyvin korkeat kaaret, ja kun pohjalliset muotoiltiin jalkojeni mukaan, tunsin heti fantastisen tuen.

Pat C, Irlanti
8

Minulla on ylipronaatiota ja yleensä selkä- ja lonkkakipuja vaikka kävelisin vain muutaman mailin. FootBalance-pohjallisten avulla suoritin puolimaratonin täysin kivuitta!

Alta P, Kalifornia, USA
8

FootBalancen yksilöllisten pohjallisten avulla tuntuma polkimiin on vakaa pyöräillessä, ja pohjalliset tarjoavat mukavuutta juoksukenkiini.

Ian P, UK
8 13

FootBalancen yksilölliset pohjalliset tarjoavat paremman tuen kävellessä ja seisoessani pitkiä aikoja.

Gilly H, Kettering, UK
8

FootBalancen yksilölliset pohjalliset ovat vähentäneet kipujani huomattavasti. Niiden ansiosta pystyn myös kävelemään paljon enemmän kuin viimeiseen viiteen vuoteen.

Gill B, Skotlanti, UK
8

Olen kärsinyt kovista kivuista lähes kaksi vuotta, enkä ole pystynyt kävelemään ontumatta. Juoksemaan en ole kyennyt laisinkaan. Olen kokeillut lepoa, treeniä, kuumaa, kylmää, fysioterapiaa, hierontaa ja ultraääntä, mikään ei ole auttanut.

Gaynor W, UK
8

Olen kärsinyt polvikivusta jo useampia vuosia. Lisäksi minulla on ollut ongelmia selkäni kanssa, mikä vaikeutti elämääni, jopa sohvalta nouseminen oli vaikeaa.

Simon G, UK
8

Ostin omat FootBalance-pohjalliset maaliskuun alussa, koska minulla on todella lättäjalat, ja ehkä osaksi syynä niistä, myös selkäranka todella mutkalla eli skolioosi.

Elina
8

Jossain vaiheessa alkukesästä ”ilokseni” ilmaantui alaselkään varsin ikävänpuoleinen nikamalukko, joka viihtyi vaivanani melkein pari viikkoa.

Marja R, Helsinki, Finland
8

Olin jo monen vuoden ajan juossut muutaman maratonin vuodessa, kunnes pistävä kipu oikeassa jalanpohjassa alkoi vaivaamaan harjoittelun aikana. Jossain vaiheessa tilanne paheni sen verran, että oli pidettävä tauko ja käytävä lääkärissä.

Jonathan, Lahti, Finland
8

Olen aina toivonut että voisin pitää kuntoani yllä juoksemalla tai kävelemällä, mutta alaselkäni ja jalkani ovat estäneet sen.

Linda G., Ore City, Texas

Olen 40-vuotias mies, ammatiltani sairaanhoitaja. Työssäni joudun olemaan paljon jalkojen päällä koko työpäiväni ajan. Huomasin muutama vuosi sitten että jalkani väsyvät työpäivän aikana ja etenkin jalkapohjat/-holvi kipeytyy.

Harri K., Finland

Pari talvea sitten kokeilin retkiluistelua Vuokatissa. Vuokraamosta valittiin jalkineet, joihin terät kiinnitettiin. Varsikengät oli aika painavat ja kovat ja tuntuivat kovin epämukavilta.

Maija L., Helsinki

Useiden kiusallisten jalkavammojen ja erilaisten rasitustilojen vuoksi päädyin kokeilemaan omiin jalkoihini muokattuja pohjallisia.

Joonas Harjamäki, steeplechaser, Finland

Erityisesti pehmeissä tilavammissa pyöräilykengissä ero on huomattava. Kenkä tuntuu jäykemmältä ja vakaamalta, joita tarvitaan erityisesti pidemmillä lenkeillä etteivät jalat väsyisi.

Toni J., Helsinki, Finland

Golffatessa alaselkä meni aina jumiin. Kaverin suosituksesta menin lähimpään liikkeeseen teettämään pohjalliset, sen jälkeen ei ole ollut ongelmia selän kanssa pelatessa.

Markku, Finland

Footbalancen pohjalliset luistimissa tuntuvat hyviltä, koska ne on suunniteltu yksilöllisesti ja tuovat näin paremman tunteen luisteluun. Pohjalliset ovat myös tukevammat kuin normaali pohjalliset, jolloin jalan oikeaan asentoon voidaan

Arttu Luttinen, Espoo Blues Hockey Team, Finland

"Minulla on ollut jatkuvia selkä- ja polvikipuja sekä rangella että pelatessani 18-väylän kierroksen.

T. Hargett, Round Rock, Texas

"Footbalance-pohjallisten avulla onnistuin parantamaan aikaani 90 km Pirkan hiihdossa 50 minuutilla. Nilkkani eivät puutuneet niin kuin ennen, ja hiihto tuntui hyvältä. Kiitos!"

Sami M., Helsinki, Finland

"Golf Proni muistuttaa minua aina tasapainoisen swingin merkityksestä. Naplesin Golfsmithin Footbalance-asiantuntijat osoittivat, kuinka paljon liikun vasemmalta oikealle jalalle.

J. Menninger, Marco Island, Florida

"Minulla oli vuosia selkä- ja jalkakipuja kun pelasin golfia. Nautin kentällä kävelemisestä mutta jouduin lopettamaan kokonaan kipujen takia.

B. Hauser, Naples, Florida
8 18

"Pohjalliset auttoivat minua löytämään paremman tasapainon swingiini, ja tekivät kengistä supermukavat ja tukevammat. Pohjallisten teettäminen ei ollut ainoastaan helppoa vaan myös hauskaa!" 

Chris S., San Diego, California

"Kärsin usean vuoden ajan jalkakivuista, erityisesti kantapään alueella. Olen aikaisemmin koittanut vaikka minkälaisia apukeinoja kengissäni ilman tulosta.

Gunvor, Raufoss, Norway

"Testasin Val de Reuil -tapahtumassa aivan uskomatonta keksintöä, Footbalance-pohjallisia. Pohjalliset räätälöidään ja muotoillaan jokaiselle yksilöllisesti, joten ne korjaavat jokaisen yksilöllisiä ongelmia.

George De Arajo, Croix Mare, France, marathon and cross

"Minulla on Footbalance-pohjalliset ja olen erittäin tyytyväinen! Loistava tuki matalalle jalan kaarelle, ja kaikki sujui nopeasti ja vaivattomasti samalla kun ostin kenkäni. Ortopedisiin klinikoihin verrattuna ne olivat myös erittäin edulliset.

Annika Ö., Stockholm, Sweden

"Pohjalliset antavat mahtavan tuen lumilautamonoihini. Ne pitävät jalkani tukevasti ja mukavasti paikoillaan. Pohjallisten avulla pystyn laskemaan pidempään: jalkani eivät enää kramppaa tai väsy niin helposti."
 

Robin N., San Diego, U.S.A.

"Ammattilaispelaajana vaadin kengiltäni paljon. Yksilöllisesti muotoilluilla Footbalance-pohjallisilla kengät kuin kengät tuntuvat minulle räätälöidyiltä.”

Hanno Möttölä, basketball coach and former NBA player
20

Varpaani nauttivat hiihtämisestä - niitä ei palele enää! Parantuneen verenkierron ansiosta pystyn laskettelemaan päivittäin ainakin tunnin pidempään.

Kristine S., Oslo, Norway

"On se ihmeellinen tunne kun on kontaktipinta maahan, ihan kuin seisoisi pehmeällä alustalla.

Anna-Lena Vilo, Golf Federation, Norway

"Omat jalkani ainakin ovat pysyneet terveempänä pohjallisten käytön aloittamisen jälkeen. Käytössä on jo toinen pari ja ilman en pysty enää juoksemaan…"

Kari K., Järvenpää, Finland

"Pohjalliset tuntuvat todella hyviltä juostessa. Tuntuu, että jalka pysyy paljon paremmin tuettuna/ paikallaan. Suosittelen pohjallisen hankkimista.

Saija V., Helsinki, Finland

"Vuoristo-oppaan työssäni jalat ovat tärkein työkaluni. Suurin osa jalkapohjan ongelmistani ovat pääasiallisesti kadonneet aloitettuani Footbalance-pohjallisten käytön.

Pette Halme, UIAGM mountain guide, Verbier, France

"ISO KIITOS pohjallisista jotka sain Outdoor Retailer -messuilla. En edes pysty kuvailemaan mikä merkitys niillä on ollut jaloilleni. Heräsin tänään ensimmäistä kertaa kuukausiin ilman minkäänlaista jalkakipua."

Karl W, U.S.A.

"Liityin Footbalancen Facebook-ryhmään kertoakseni, että minulla oli juostessa kamalia kipuja oikeassa polvessa. Aloitin käyttämään Footbalance-pohjallisia ja kipu katosi. Nyt juoksen taas, ja kivut ovat poissa!"

Noa K, Israel

"Kun ihminen tekee seisomatyötä viitenä päivänä viikossa kahdeksan tuntia päivässä, paikat joutuvat kovalle koetukselle. Kaikki kivut ja säryt ovat kadonneet pohjallisten käytön myötä."

Tiina Mills, Hairdresser, Helsinki, Finland

"Asiakkaat ovat olleet erittäin tyytyväisiä Footbalance-pohjallisiin. Varsinkin juoksijat ja liikunnalliset asiakkaat ovat kehuneet alaraajojen kuormituksen vähentyneen pohjallisten ansiosta."

Pasi Lambacka, Physiotherapist, Finland
8

”Footbalance-pohjalliset ovat olleet kroonisten selkäkipujen ja virheellisen biomekaniikan korjaamisessa oiva apu. Myös uusiutuviin polvikipuihin tapauksissa, joissa polvesta ei ole löytynyt vikaa, on saatu aikaiseksi hyviä tuloksia.

Niko Rotko, Physiotherapist, Hoitopiste Rotko

”Footbalance Medical -järjestelmän kautta työnkuvani on monipuolistunut. Olen saanut uuden tyyppisiä asiakkaita sekä pystyn paremmin auttamaan entistä asiakaskuntaani heidän ongelmissaan. 

Jukka Ritola, Physiotherapist, OMT

Materiaalin työstäminen on helppoa ja nopeaa. Moni on maininnut hyvänä asiana pohjallisten mahtumisen hyvin kenkiin, koska pohjalliset ovat niin ohuet.

Jouni Lybeck, Physiotherapist, Malmi Physical Healthcare Center

""Parempi tuntuma, maksimaalinen suorituskyky ja täydellisesti istuvat monot. Siksi käytän Footbalance-pohjallisia.

Jukka Leino, Ski coach, former Finnish National Ski Team racer

"Footbalance-pohjalliset kuuluvat perheeni jokapäiväiseen elämään. Lakimiehenä minun on pystyttävä keskittymään ilman häiriötekijöitä, ja ihmeellistä kyllä pohjallisten tuoma kenkien istuvuus auttaa minua siinä.

Hannu K., Corporate lawyer, Helsinki, Finland

"Minulla on lättäjalat. Kun minulle muotoiltiin pohjalliset ja laitoin ne kenkiini, huomasin eron välittömästi. Ihan kun olisi teettänyt yksilölliset kengät, mutta vaivattomammin ja nopeammin!"

M. S., Falmouth, U.K.

Kovat pelit vaativat paljon. Footbalance-pohjalliset auttavat minua pysymään kunnossa ja jalkani jaksavat pidempään.

Mikael Järvi, Captain of SSV (Vikings Floorball Club), Finland

Kovassa pelissä kenkien istuvuus on avainasemassa. Siksi käytän Footbalance-pohjallisia.

Myös vapaa-aikana pidän huolta jaloistani-kunnon pohjallisilla.

Henri Kontinen, Professional Tennis Player, Finland
17

"Minulle Footbalance-pohjallisista on ollut todella iso hyöty, varsinkin ne siniset lenkkareihin laitettavat pohjalliset ovat ajaneet asiansa erittäin hyvin. Mustat kävelykenkiin laitettavat pohjalliset ovat jääneet vähemmälle käytölle.

Minna Nieminen, World Championship Rower and Olympic Medalist

"Olen koko elämäni ollut erittäin aktiivinen liikkumaan ja harrastanut urheilua ympäri vuoden. Tämä on huomattavasti rasittanut koko kehoani.

Branden T., La Mesa, CA

”Sairaanhoitajana joudun olemaan jaloillani 8-12 tuntia päivässä. Tämän lisäksi loukkaantunut vasen jalkani aiheutti minulle selkäkipuja.

Juliet L., Monterey, California

Löin viime vuonna kaverini kanssa vetoa, että pystyisin läpäisemään puolitriathlonin. Vaikka en aikonutkaan kilpailla hullun lailla, vaati valmistautuminen kuitenkin jonkin verran harjoittelua, erityisesti juoksun osalta.

Jukka L., Helsinki, Finland

Kantakalvontulehdukseni vaikeutti kävelyäni erityisesti aamuisin vuosia.  Kävin lääkärissä joka kehotti minua käyttämään pehmustetta jalkani alla. Tämä toimi, mutta pehmuste vei paljon tilaa ja hankaloitti useimpien jalkineiden käyttöä.

Alain Brouillaud, 2007 & 2008 Tennis Coach of the Year (Finland)

Koko prosessi oli nopea, helppo ja jopa hauska. Aikaisemmin minulla oli melko paha pronaatio nilkoissani sekä kipeytyneet akillesjänteet.

Karim H., San Diego, California

Tilaa uutiskirjeemme / Rekisteröi pohjallisesi

Tästä voit tilata FootBalancen uutiset, vinkit ja tarjoukset suoraan sähköpostiisi. Halutessasi voit myös rekisteröidä pohjallisesi!